Vodotěsné Rybářské Box Bag Multi-funkční Venkovní Rybaření Taška Přenosné Lákat Balení Ryb Messenger Řešit Taška

961.80 Kč 567.44 Kč Doručení zdarma

Štítky: rybářské kleště pesca, bukle rybářská taška, mini rybářské náčiní taška, plastové rybářské kufry, láska pesca, box ryby, mifin rybářská taška, broušené rybářské náčiní taška, rip stop, taška ryby.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Vrstvy: Dvě Vrstvy
  • S Rack, nebo Ne: No
  • Použití: Multi-Účel
  • Číslo Modelu: -
  • Materiál: Nylon

Vlastnosti; dostatečná kapacita, praktický design, odolný materiál, vodotěsný a odolný proti špíně, větrané a vlhkost-odolný, lehký a stylový.

Kapacita: může být instalován rybaření box 36L

Produkt Kategorie: Batoh

Materiál: nylon tkanina

Funkce: Multi-funkční batoh

Velikost balení: délka * šířka * výška (40 cm * 20 cm * 38 cm)

Rybářská box velikost: 33*20*37 (cm)

Taška hmotnost: 0,58 kg

Specifikace: multi-funkce nezávislé batoh; zelená rybářská box

Balení Obsahuje:

1*Rybaření Box Pytel(nezahrnuje box)

Naše Služby:

Podporujeme Pokles Lodní dopravy, Velkoobchod a výrobce OEM.

Pokud máte nějaké problémy po obdržení zásilky, pls cítit svobodně, kontaktujte nás namísto otevření sporu nebo odjezdem negativní zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách vyřešit to s vámi.

O Shippingment: 1.PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 45 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! Návrat&Refound: 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat. 3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. 4. Kupující z Ruska, Spojených Států, Španělska, Francie, Spojené Království, Německo, Kanada, Austrálie,Pokud nejste spokojeni s výrobkem, můžete si vybrat snadné místní vrátit,zajistíme vrátit, a okamžitě, nepotřebujete žádné dodatečné platby O zpětnou Vazbu: 1.Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše Podnikání je vývoj,Takže prosím, nechte zpětnou Vazbu 5 Hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty,Díky moc. 2.Nenechávejte Negativní zpětnou Vazbu, aniž by požádal nás o pomoc,prosím, neváhejte a Kontaktujte nás první, pokud máte nějaký problém.Zpětná vazba je náš život,před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu,prosím, kontaktujte nás a získejte lepší řešení,Budeme odpovědět na všechny zprávy tak rychle, jak je to možné,předem Děkuji za vaši trpělivost.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Purnomo79 2021-02-01

Long went

Přidat recenzi

Hodnocení