90fun Mini Potravin Elektrický Uzavírací Klipy Stroj Skluzu Kryt Capper Snack Balení Sáček Tepla Tmelem Nástroj Kit Pro Konzervaci Potravin

328.04 Kč 278.75 Kč Doručení zdarma

Štítky: 90fun, 90 xiaomi, 90fun bag, nástroj xiaomi, bezpečnostní pečeť značky, elektrický hot pack, mijia, shell kufr, hot pack, pro nábytek, závěs.

Popis

  • Stupnice: 1
  • Značka: VH
  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: 90fun
  • Gyro: snack balení taška
  • Funkce: Slot
  • Stav Sestavy: Ready-to-Go
  • Max Rychlost: Bezpečnostní Zámek Rozbalení Tool Kit
  • Kontrolní Kanály: 2 Kanály

90fun Mini Potravin Elektrický Uzavírací Klipy Stroj Skluzu Kryt Capper Snack Balení Sáček Tepla Tmelem Nástroj Kit Pro Konzervaci Potravin

Vlastnosti : - Mini Bag Sealer: Bag sealer použití zásad horké taveniny těsnění roztavit věci mezi čelistmi, vhodné pro mnoho druhů plastových tašek. - 2 v 1 Bag Sealer a Řezačka: 2 v 1 mini Tepla Tmelem a Ruční lopatky pomůže skladování zbylého občerstvení, potraviny,ovoce a tak dále, aby se zabránilo plýtvání a růstu plísní, udržet čerstvost potravin. - Bezpečnost: bezpečnostní zámek, nemůže být stisknuto poté, co byl uzamčen, aby se zabránilo drtí nebo stisknutí dětmi. Topný drát je skryté uvnitř otvoru, nepříjemný na dotek vysoké teploty, těsnění, anti -opaření. - Kompaktní Přenosný: Snadno držet jednou rukou, a může být snadno dát do kapsy nebo tašky. To má magnet na spodní nalepit na lednici, a to má ocas lano na top hung. Specifikace: Název produktu: 90 body přenosný mini uzavírací zařízení Produkt materiál: ABS plast/silikon/měď/nikl/keramické Rozměry výrobku: 110*48*56mm Barva produktu: bílá, zelená Hmotnost produktu: cca 70.8 g (bez baterie) Jmenovité napětí: DC 3V Napájení přírody: ⎓ AA Výkonný standard: GB4706.1 - 2005 Obsah Balení : 1* 90fun Bag Sealer

NINETYGO Přenosný Mini Sealer

Zámek Svěžest Hot-melt Těsnění|Anti-scaldinglSealing a Otevřít|Bezpečnostní Zámek

DIY Těsnící Páska Dobrý Pomocník pro Piknik

Taška může být uzavřena dokonale po snadné ovládání, zabraňuje vlhkosti, plísním a udržování čerstvosti v jednom kroku.

Efektivní Tepelný Odpor Technologií

Jednoduché ovládání, udržet jídlo čerstvé kdykoliv. Topný drát se taví plast po zahřátí, tak, aby se dosáhlo těsnicí účinek. Cílem při otevření, držte po dobu několika sekund, a opatrně vytáhněte těsnění a obchodu.

Vhodné pro Mnoho Plastových Obalů

Vhodné pro balení, tašky z potahované hliníkové fólie, polypropylen, polyethylen a polyvinylchlorid. Při utěsňování silné pytle, rychlost ruka tahání může být mírně zpomalil. Tento produkt není vhodný pro čisté papírové sáčky, olejové (kapalina) silné hliníkové fólie tašky.

Těsnění Bag & Otevřít Tašku

Otočte tlačítko ve směru hodinových ručiček na"--" pozice a stiskněte ji lehce otevřít různé balení sáčků snadno.

Skrytý Topný Drát Se Zabránilo Popálení

Topný drát je skryté uvnitř otvoru, a to není snadné pro dospělé, aby touch vysoké teploty těsnění s jejich prsty během použití, aby se zabránilo popálení. Poznámka:je doporučeno umístit ji mimo dosah dětí, aby se zabránilo náhodnému zranění.

Bezpečnostní Zámek

Otočení Vypnutí Knoflík listy "+" oblasti na vypnutí. To nemůže být stisknuto poté, co byl uzamčen, aby se zabránilo drtí v tašce nebo stisknutí by dítě omylem. Poznámka:Po použití těsnící funkci, prosím, vypněte napájení v čase, aby se zabránilo zařízení před poškozením v důsledku vysoké teploty.

Malý a Přenosný s Jednou Rukou

Malé a přenosné, nezabírá prostor, vhodný pro nošení na výlety.

Detail Design:

Spodní magnet. Mohou být absorbovány v chladničce Ocas lano. Easv k zavěšení a uložení

2 Barvy : Bílá/Modrá

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (3 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení