2KS Cat Miska v Pračce Nerezové Oceli Pet Mísy Odolné proti Korozi S Gumovým kroužkem Z Protiskluzná Miska Pet Příslušenství

242.94 Kč 174.85 Kč Doručení zdarma

Štítky: tech21 logo, sd usbc mac, raptorgamer, shim 0 15mm, sadown boty, jarní střechy, shizuku paruka, sedlo závoj, sade košile.

Popis

  • Tvar: Zaoblené
  • Typ: Jeden
  • Materiál: Další

Pet mísy vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, vysoká tvrdost, snadno se jasné, omyvatelné a anti-rez, odolné vůči korozi, ekologický a bez zápachu. Velké plochy podvozku, odnímatelný gumový kruh, anti-skluzu a stabilizace.

Vlastnosti:

Vysoce kvalitní nerezové oceli, vysoká tvrdost, snadno vymazat.

Celé tělo, omyvatelný, anti-rez, odolné vůči korozi.

Eco-přátelské a bez zápachu, neškodný pro domácí zvířata, tělo, zdraví.

Velké plochy podvozku, nebude kopance snadno při jídle a pití.

Odnímatelný gumový kruh, anti-skluzu a stabilizace.

Specifikace:

Barva: Šedá, Oranžová, Zelená (volitelné)

Materiál: Nerezová Ocel + Pryž

Položka Hmotnost: 156g / 5.50 gramů

Balíček Hmotnost: 312 g / 11.01 uncí

Položka Velikost: 170 * 170 * 50 mm / 6.69 * 6.69 * 1.97 v

Balíček Rozměry: 200 * 200 * 100 mm / 7.87 * 7.87 * 3.94 v

Balení Seznam:

2 * Pet Mísy

1.Původní obrázky produktu jsou k dispozici pro staré zákazníky.

2.Velkoobchod/dropshipping oba podporovány, prosím, neváhejte nás kontaktovat, pokud budete potřebovat více hromadné cena nebo rychlejší dodání.

3.Máme loď po celém světě China post,HK post, EMS,DHL, Fedex,a tak dále,dle vašeho výběru při zadávání zakázek.jsme schopni kontrolovat dodací lhůty,protože je zpracována Třetí-party služeb.

4.Služba tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit,zejména během prázdninové sezóny .

1. Pokud se něco dělá budete spokojeni, nebo rozzlobený, prosím, kontaktujte nás přímo před odchodem zpětnou Vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit problém, dokud vás uspokojit.

2. Pokud vás uspokojit s položkou, prosím, přidat naše ukládat do seznamu oblíbených a zanechat pozitivní zpětnou vazbu (5stars) pro nás povzbudit! ?

3. Prosím, nenechávejte žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, nebo otevřít jakýkoliv spor bez jakékoliv komunikace s náš servisní tým, věříme, že můžeme vyřešit problém pro vás dokonale v přátelské způsobem !

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení