Vysoké Pasu Bikini Set 2019 Nové Leopardí Plavky Dámské dvoudílné Bandeau Pasem Plavky Plavat Halter Plavky pro Ženy

331.58 Kč 232.10 Kč Doručení zdarma

Štítky: posílení, plavky ženy, 2021 plavky, 3 ks bikini set s krytem nahoru, kráva tisku sexy, bikiny flamingo, bavlněné dvoudílné plavky, vysoké waise bikiny, Ohlávku Plavky, pro plavky ženy.

Popis

  • Číslo Modelu: CS19165SU
  • Pomocí: Plavání
  • Funkce: Push Up Monokiny
  • Bikiny set typ: Letní Monokiny
  • Seaason: Letní plážové oblečení
  • Položka Styl: Sexy Plavky
  • Typ Položky: Bikiny Set
  • Pohlaví: ŽENY
  • S Pad: Ano
  • Design: Lady Plavky
  • Značka: suncrest
  • Věk: Věkové Kategorie 18-35 Let
  • Pas: Vysokým Pasem
  • Původ: KN(Původu)
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Materiál: Spandex
  • Vzor Typu: Leopard
  • Typ Podpory: Drátu Zdarma

Vysoké Pasu Bikini Set 2019 Nové Leopardí Plavky Dámské dvoudílné Bandeau Pasem Plavky Plavat Halter Plavky pro Ženy

Módní design,100% Zbrusu Nový,vysoce kvalitní!

Materiál:Polyester, Spandex

Styl:Módní Sexy Ženy Plavky Push Up Pad Plavky Ženy 2019

Vezměte prosím na vědomí, že nepatrný barevný rozdíl by měl být přijatelný v důsledku světla a obrazovky

VELIKOST BUSTA (CM) B PASU(CM) C HIP(CM) S 80 AŽ 85 60 AŽ 65 85-90 M 85-90 65-70 90-95 L 90-95 70-75 95-100 XL 95-100 75-80 100-105

Poznámka : 1 cm = 0.393 palec , 1 kg=2.204 lb zanechte Prosím své celé jméno, když si koupíte ujistěte se, že objednávka zpracována normálně . Podívejte se prosím na velikost grafu pečlivě, protože ruční měření ,prosím, forgive1-2cm chyba, Pokud máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte nás, my vám odpovíme vám co nejdříve.

Přijímáme Paypal, Podmíněná, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetní karty, WebMoney, bankovní převod, kreditní karty a můžete platit na Thecomplication.cz. Escrow je nejlepší bezpečné platby pro vás. To je platební centrum nápovědy: http://help.Thecomplication.cz/categories_Payment.html (Zkopírovat do prohlížeče, otevřít), Pokud máte ještě nějaké dotazy na platby, neváhejte nás kontaktovat, Budeme odeslání zboží do 3-5 dnů, jakmile systém potvrzuje kupující platbu. Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel. Budeme vrácení peněz, kupující, pokud kupující vrátí zboží do 15 dnů od kupujících obdržení položky z jakéhokoli důvodu. Nicméně, kupující by měl nést návrat nákladní dopravu a ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. Položky jsou dodávány od Thecomplication.cz Standard Shipping, China Post Registrované Letecké Pošty, ePacket, dostanete k většině zemích do 15 až 35 dnů bussiness. Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvat až 60 pracovních dnů. Pokud chcete získat položku rychlejší, prosím, kontaktujte nás platit další náklad, můžeme vám nabídnout následující rychlejší a levnější lodní způsoby: DHL, EMS, ETK.Prostřednictvím těchto způsobů, můžete získat položku do cca 5-7 pracovních dnů.

Laskavě upozornění: Protože customes a počasí, někdy to možná bude zpoždění nějaký čas, ale budeme prodloužit dodací dobu pro vás, počkejte, prosím, trochu víc času trpělivě.

1 Drop shipping Služby. Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli. Ale měli byste, zanechte nám na vědomí, že Prosím, nezahrnují příjmy. To je pro Pokles Lodní dopravy! a pak budeme dle vašeho přání poslat balík. Budeme odeslání zboží do 3-5 dnů, jakmile systém potvrzuje kupující platbu.

2 Velkoobchodní Služby. Pokud si objednáte než 15 ks, nabízíme express shipping (DHL, EMS, ETK). Pokud si objednáte než 20 ks, nabízíme express shipping (DHL, EMS, ETK) a dát kupujícímu 5% slevu. Pokud si objednáte více, budeme podle množství dát kupující nejlepší slevy. Pokud máte požadavek na daň, prosím, zanechte nám vědět. Pokud chcete vědět více zprávy o Velkoobchodní služby, prosím, neváhejte nás kontaktovat, budeme vždy zde, aby vám sloužil.

3 Jak můžete sledovat moje parecl? Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en (Zkopírovat do prohlížeče)

4 Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí? Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb,prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení