Módní Pánské Černá/Červená Patentové Umělé Kůže Skinny Kalhoty PU Latex Strečové Legíny Mužské Gay Sexy Clubwear Bodywear Kalhoty

269.68 Kč 191.43 Kč Doručení zdarma

Štítky: muži legging, zentai green, pánské gay pantys, pánské termoprádlo zimní, gay sex, 3d gay mužů, pánské legíny kapsy, latexové červené, latex lingeri, velký teplý postroj.

Popis

  • Značka: YWSNHMY
  • Číslo Modelu: NH158935
  • Původ: KN(Původu)
  • Pohlaví: MUŽI
  • Typ Položky: Dlouhé Spodky
  • Materiál: Polyester

Položka Condtion:100% Zbrusu Nový

Ruční měření, vzhledem k různé individuální techniky, 2-4 cm chyba je normální, ani problém s kvalitou.

Poznámka:Jako různé počítače zobrazovat barvy differetly, barva skutečné položky mohou mírně lišit od výše uvedených obrázků, Díky za pochopení.

Milý ruský přítel, budete muset opustit své celé jméno a adresu v objednávce, aby se zabránilo balík nedoručitelný.Velikost pasu(cm) pasu(cm) S 60 AŽ 75 24-30 M 75-82 30-32 L 82-87 32-34 XL 87-92 34-37

Naše krédo:

Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek.Budeme odeslání zboží do 5 dnů, jakmile vaše platba je dokončena.

1.Uvědomujeme si, že nejdůležitější součástí našeho úspěchu je náš zákazník.To je důvod, proč se zaměřujeme na poskytování vzrušující zážitek z nakupování a ujistit se, že naše vysoké standardy kvality, hodnota za peníze a služby jsou vždy splněny.

2.Pod vedením týmu vysoce specializované a motivované skupiny jednotlivců jsme pevně zaměřena na potřeby našich zákazníků.Doufáme, že s neustálým vývojem a inovací budeme i nadále rozšiřovat a přinášet našim jedinečný zážitek pro nakupující na celém světě.

Zpětná vazba:

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Mazlum Ayse 61 2020-12-25

Sexy bodycon

Přidat recenzi

Hodnocení