4KS Antistatická Široký zuby, Kartáč na Vlasy pro Suché Mokré Dlouhé Husté Kudrnaté Přírodní Domácí Salon Vlasy, Hřeben Nastavit, Kartáč na vlasy Styling Nástroje

297.09 Kč 208.01 Kč Doručení zdarma

Štítky: dřevěný kartáč na vlasy, módní styling hřeben, muže, stylingový hřeben, pro styling hřeben, kartáč na vlasy kulatý, hřeben vlasy set, radost kartáč na vlasy, kartáč na vlasy dřevo, pierson kartáč na vlasy, václav kartáč na vlasy.

Popis

  • Číslo Modelu: Kartáč Na Vlasy
  • Typ Položky: Hřeben
  • Materiál: abs+carbon

4KS Antistatická Masáž, Styling Kartáč Ocas Široký zuby Hřeben Sada pro Suché Mokré Dlouhé Husté Kudrnaté Přírodní Vlasy Doma Salon Použití

Podrobnosti:

Sada obsahuje masážní kartáč, styling kartáč, široký zuby hřeben a ocas hřeben, může splnit vaše různé potřeby pro péči o vlasy.

Anti-static: Všechny z nich jsou vyrobeny z antistatického ABS carbon plassic, pomáhá rozmotat zamotání, uzlů a stočil vlasy, aniž by bolet vaše vlasy, pokožku hlavy.

Jemný Masážní: Bezbolestný měkké plastové štětiny dává jemnou masáž pokožky hlavy pro stimulaci průtoku krve, aby zdravé výživy do vlasových folikul.

Vzduchový Polštář Kartáč na Vlasy: Mohou vyrovnávat tlak uvnitř a vně gumy tak, že guma může být více elastické, pohodlné použití.

Široké Uplatnění: Funguje skvěle na všechny typy vlasů, jako jsou mokré, suché, dlouhé, krátké, husté, kudrnaté a vlasy detangler.Ideální pro domácí nebo profesionální salon použití.

Specifikace:

Materiál: ABS+carbon

Velikost:

Masážní kartáč: 24 x 8 cm/9,45 x 3,15 palce

Styling kartáče : 20,5 x 6 cm/8.07 x 2.36 inch

Ocas hřeben: 22,5 x 2,5 cm/8.86 x 0.98 inch

Široký zuby hřeben: 19 x 3.8 cm/7.48 x 1.50 inch

Poznámka: Vzhledem k ruční měření, tam může být malé odchylky.

Balíček:

1 x Masážní Kartáč

1 x Styling Brush

1 x Ocas Hřeben

1 x Široký zuby Hřeben

Platební >> 1. Přijímáme Alipay, West Union, TT a všechny hlavní Kreditní Karty prostřednictvím zabezpečeného platebního procesoru PODMÍNĚNÁ.

2. Platba musí být provedena do 5 dnů po objednávce.

3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po objednávce, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu.

Zásilka >> 1. Objednávka bude odesláno do 4 pracovních dnů po úplném zaplacení je vyřešena.

2. My jen loď na potvrzené objednávce adresu, ujistěte se prosím, že vaše objednávka adresa je stejná jako dodací adresu.

3. Služba tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

4. Pokud neobdržíte svou zásilku v čase, prosím, Kontaktujte Nás před otevřením sporu , jsme wil kontrolovat problém a dá vám řešení během 24 hodin.

Záruka >> 1. 6 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).

2. Vadné položky musí být vráceny v rámci záruční doby, musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.

Návrat A Vrácení >> 1. Pokud položka je vadný, kupující by měl kontaktujte nás před vrácením výrobku.

2. Pokud kupující nechtěl vrátit položku, budeme dělat plnou nebo částečnou náhradu na základě podrobné situace.

Zpětná vazba >> snažíme se dát našim zákazníkům šťastný zážitek z nakupování.Kontaktujte Nás, prosím, vyřešit jakýkoliv problém, než dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, takže můžeme dát vám řešení co nejdříve.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení