1ks Leštící Houpačka Nůž Talíř Řezání Double Vyčiněné Kůže DIY Kůže Ručně vyráběné Nástroje

221.05 Kč 198.95 Kč Doručení zdarma

Štítky: obchod wuta, kožené deska, náhradní nože, vktech kosení nůž, rilovací kůže, dýně nakrájíme nožem, platón kleště, design desky, kůže splitter stroj, řezačka papíru.

Popis

  • Název produktu: Oboustranné leštění houpačka nůž
  • Materiál: Dřevo

Kožené desky nůž

Celková délka: 275mm

Broušení délka: 140*40 mm

------ Vítejte v mém obchodě, můj přítel! ------ Jsme zapojeni do výroby a prodeje hardware a nástroje. Naše výrobky jsou vysoké kvality a nízké ceny. Vítejte na nákup nebo velkoobchodní. Pokud máte nějaké otázky o produktech a cenách, prosím, kontaktujte nás, děkujeme. O odeslání a doručení: 1. Jsme loď na celém světě (s výjimkou zvláštních důvodů).

2. Pro objednávky větší než US$5, budeme vybírat vysoce kvalitní logistické jako Thecomplication.cz Standardní Doprava, Epacket nebo China Post.

Pokud budete potřebovat, si můžete koupit spoustu produktů, jeden čas, v jakém pořadí, než jsme se poslat vám rychlejší logistiky.

3. Obvykle jsme loď vaší objednávky během 1-2 dnů po zaplacení (s výjimkou pro vlastní a speciální produkty, nebo svátek).

--- O produktu: 1. Všechny produkty, budeme zkontrolujte, zda je před porodem, a zabalte je pod dostatečnou ochranu.

2. Bez ohledu na to, jak dlouho po vás koupit, pokud máte jakékoliv dotazy ohledně použití tohoto výrobku a dalších problém, můžete nás kontaktovat a my vám poskytne nejlepší kvalitu služeb. O klienta instant messaging: Obvykle budeme odpovědět na vaše zprávy během dne od pondělí do soboty.

Pokud neobdržíte včasné odpovědi, je možné, že naše strana je v noci, nebo to je svátek, prosím, vyčkejte nějaký čas,

Když jsme si přečetli vaše informace, budeme odpovídat na vás, jakmile je to možné. O zpětnou Vazbu: 1: Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, dejte nám pozitivní hodnocení a dát 5 hvězd zpětnou vazbu

To bych vám vděčný, kdybyste mohl přiložit nějaké fotky, my vám velmi děkujeme.

2: Pokud nejste spokojeni s výrobkem, prosím, kontaktujte nás včas, my vám rozumné řešení, děkuji.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení