Otisk Kolo Ocelové Kabelové Zámek Elektrické Kolo Mountain Bike Lock Anti-Krádeže Zámek Ocelový Kabel Zámku Vodotěsné

1 091.33 Kč 785.84 Kč Doručení zdarma

Štítky: dinoka kolo u zámku, motocykl zapalování zámek, ebike key lock, kolo manžety, kódový zámek otisků prstů, domény, tuya biometrických otisků prstů zámek, 38mm dvojkolí, kolo pro zámek, kolo otisků prstů.

Popis

  • Původ: KN(Původu)

Otisků prstů odemknout:Váš prst je klíčem, nebojte se o ztráty klíčů, Proti krádeži, nelze zkopírovat klíče. Podpora otisků prstů 2 správce a 18 běžných uživatelů, 0,5 sekundy rychle odemknout.

Silná konstrukce a vodotěsné výkon:PVC gumový kryt oceli a hliníkové slitiny tělo zámku navržen tak, aby odolat sekání a řezání, dost dlouho používat. IP66 elektronický zámek je odolný proti vodě a prachu.

Extrémní doba chodu:Inteligentní zámek na kolo má nízkou spotřebu energie a dlouhou pohotovostní dobu. V 120MAH dobíjecí lithium baterie může podporovat 6 měsíců v pohotovostním režimu a lze odemknout více než 2000 krát

USB funkce nabíjení:Když je baterie vybitá, funkce smart lock zůstane zamčený, stačí připojit zámek pro napájení nebo nabíjení s portable power bank, (není součástí balení USB)

Barva:Černá

Materiál:Hliníkové slitiny + guma + nerezová ocel

Velikost:Délka: cca 1,5 m

Obsah Balení:

1 * zámek na Kolo

1 * držák

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení