Vyděsit Rychle Teroru Oči Spolehlivé PVC Odpuzující Balónky Vizuální Odstrašující prostředek Zastaví Pest Bird Plovací Užitečné, Trvanlivé Zářivé Barvy

120.03 Kč 89.97 Kč Doručení zdarma

Štítky: kite easy fly, pták vzorek zdarma, bmx případě, pták šablona zdarma, sova pták repelent, kryt iphone 11 pro joker, ptačí repelent kite, bird repel, wolfman, Štětec.

Popis

  • Značka: HOUSEEN
  • Pest Typ: Ostatní(Jiné)
  • Původ: KN(Původu)

Vlastnosti:

Zabraňuje ptáci nastavení domů v přístavky a lodní doky, nebo hodoval na ovocné stromy! Chránit štuky, odstavné koleje, auta, lodě a zahrady od hnízdění, žíravé ptačí trus a jiné formy ptačí poškození.

Tyto vyděsit-oko balóny mohou plavat ve vodě jako plovoucí strašák vyděsit ptáky pryč a udržet divoké kachny a husy z vašeho plavecký bazén a dvůr.

Vyroben z nejpevnější a nejvíce odolné proti roztržení, odolný proti povětrnostním vlivům a plastový, naše děsivé oči balón může vydržet všechny druhy počasí.

Jednoduše nafouknout a pověsit odpuzovač na větve stromů nebo jakékoliv oblasti, kterou chcete chránit přístup k větru a světla. Kombinace reflexní dravec oči, stuhou, světlé barvy a vítr hnutí děsí a odpuzuje ptáky.

Specifikace:

Materiál: PVC

Barva: Poslat v náhodném

Velikost:Nafukovací, Průměr: 24INCH

Balíček zahrnuje:

1 x Oční Balónky

Poznámka:

Barvu položky se mohou mírně lišit, vzhledem k fotografii a jiný PC monitor, a velikost může být mírně chybných vzhledem k ruční měření. Vaše laskavě pochopení, chtěl bych být ocenil.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení