16 V 1 Mobilní Telefon Opravy Demontáž Nástroje Kit Otevření Obrazovky Šroubováky Sady Pro iPhone 5 5s 6 6S Smartphone Ruky Nástroj, Nastavit

380.43 Kč 372.91 Kč Doručení zdarma

Štítky: přenosný skener formátu a4, smartphone repair kit malajsie, pantall iphone 6s, telefon opravy nástroj, pouzdro pro iphone 8 rick a morty, screwdriv nastavit, sada na opravu mobilní, kit opravy telefonu, kit panel iphone, opravy smartphonu nástroj.

Popis

  • Značka: GZERMA
  • Materiál: Chrom-Vanadiová Ocel
  • Číslo Modelu: Pro iPhone 8 7 6 5 Mobilní Telefon
  • Funkce 1: Profesionální
  • Původ: KN(Původu)
  • S Magnetickým: Ano
  • Typ: Kleště, Šroubováky, Kombinace
  • Funkce 2: Ruční Nástroj Nastavit
  • Název produktu: Mobilní Telefon Opravy Nářadí Kit
  • Kusy Součástí: 16 Ks

【Informace o produktu】 1、100% zbrusu nový a vysoce kvalitní. 2, Snadné použití a zpracovávat. 3、Šroubováky s anti-skluzu rukojeť a magnetické tipy. 4、Vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, odolné a vysokou přesnost. 5、Profesionální opravy nástrojů za cíl poskytování pomoci během zařízení opravy. 6、Ideální pro opravy hodinky, mobilní telefony, tablet PC,brýle,kamera...atd 【Vlastnosti】 ● Otevření LCD Obrazovky, přísavka, Kleště x 1ks, Než otevřít počítač tablet, prosím, ujistěte se, že odstranit všechny šrouby.Protože v zadní části některé mobilní telefony jsou vyrobeny broušením proces Hliníkové Slitiny, někdy PVC přísavky nefunguje tak, jak je obvyklé.Pro použití těchto mobilních telefonů, prosím, dát transparentní ochranné fólie na přední displej. ● Šroubovák Pero x 3ks 0.8 Pentalobe Šroubovák :Chcete-li otevřít malý 5-bod šrouby nalézt na spodní části iPhone X 8 7 6s 6 5s 5 1,5 mm Phillips Šroubovák M2.5 Zásuvky Šroubovák ● Anti-statické Plastové páčidlo x 1ks Plastové páčidlo není vodivý, může být použit při odstraňování základní desky a pásky dráty. ● Plastové páčidlo x2pcs Rozebrat a páčením telefonu bez poškození telefonu. ● Double-skončil Kovové Spudger x1pcs dual končí kovové spudger, který je pevný a odolný.A střední část z plastu je navržen tak, aby být non-skluzu, který poskytuje silnější posilovače řízení.Plastové slídit nástroje jsou tenké a pružné. ● Anti-statické Pinzeta x1pcs Na tweezer je vyroben z kovu a plastu.To má ostré konce různých velikostí a můžete zadat mezeru, který je vhodný pro mnoho oprav operace. ● Anti-statický Kartáč x1pcs Jeho funkce je skvělá pro kompletní čištění PC, Tablet, Telefon prachu. ● Z nerezové Oceli Slídit Blade x1pcs To Pružné oceli čepel je malý a štíhlý spudger pro OPRAVU Telefonu.Profesionální telefon otevření nástroje pro výměnu baterie, dotykový displej, LCD, kryt ● Trojúhelník Plastové Slídit Vybrat x2pcs To Vybrat Plastové Slídit Nástroj je v trojúhelníku tvar, Použijte Plastový Trojúhelník Otevření Nástroje strkat nos otevřít kryt telefonu klip snadno bez poškození vašeho případu nebo telefon.Tento Plast Vybrat Slídit Nástroj má jedinečný tvar, který pomáhá při instalaci jakéhokoliv náhradního dílu bezpečný a snadný úkol. ● Magnetizer Demagnetizer Nástroje x 1ks ● Přísavky x1pcs ● Slot pro SIM Kartu Pin x1pcs 【obsah Balení】 Pls Zkontrolujte Zvolte Možnost !!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3 out of 5 (1 votes)

3
Manueljasmim 2020-09-24

It was not up to my expectations

Přidat recenzi

Hodnocení