SK7 Přenosný Telefon Zvukové Karty Voice Changer 7 Zvukové Efekty Type-C Konektor s Sluchátka pro Live Streaming Nahrávání

498.69 Kč 319.20 Kč Doručení zdarma

Štítky: pedál rowin, vlastní klávesnice, fotografie účinky, hlas měnič, Pleroo, fantomové napájení s zvukové karty, k1 zvuková karta, absorpční panel design, hotone předzesilovač, karta zvuk v8.

Popis

  • Certifikace: NIC
  • Původ: KN(Původu)

Přenosná zvuková karta má 7 zajímavé a výrazné zvukové efekty, snadné přepínání.Žádné baterie nebo extra driver software je vyžadováno pro okamžité plug and play zkušenosti.

Vlastnosti:

Kapesní Velikost: Kompaktní rozměry, nízká hmotnost, pohodlné být umístěn v kapse, aniž by byl objemný.Jen užijte si to potěšení ze zvuku kdekoliv.

Různé Zvukové Režimy: Až 7 různých a výrazné zvukové režimy jsou k dispozici, snadno upravit zvuk, aby to dítě, žena, muž atd.

Pohodlné Ovládání: Odpovídající kontrolka svítí, je-li uvedeno vybraný režim krátkým stisknutím tlačítka a nastavení zařízení na straně.Spíše vizuální a jednoduché.

Vysoká Kompatibilita: Kompatibilní s smartphone s Type-C rozhraní, také může být použit s tablety, počítače, herní zařízení přes 3,5 mm konektor adaptéru (není součástí balení).

Široké využití: Určen pro různé scény, jako je live streaming přes chytrý telefon, hlasový chat v průběhu mobilní hry, on-line Karaoke, vtipné video volání, příspěvek dabing, atd.

Specifikace:

Materiál: Plast

Barva: Černá

Impedance: 32Ω±15%

Položka Velikost: 12.8 * 2.5 * 1 cm / 5 * 1 * 0.4 v

Položka Hmotnost: 14g / 0.5 oz

Velikost balení: 15.7 * 9.7 * 3cm / 6.2 * 3.8 * 1.2 v

Balíček Hmotnost: 114g / 4 oz

Seznam Balíčků:

1 * Zvuková Karta

1 * Sluchátka

1 * Uživatelská Příručka (Angličtina A Čínština)

Doprava:

1.Garantujeme loď zboží do 24 až 72 hodin po potvrzení platby s výjimkou prázdnin.

2.Jsme loď do China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,dle vašeho výběru při zadávání zakázek .

3.Pokud jste neobdrželi položku po 45 dnů,prosím, neváhejte nás kontaktovat.Vyvineme veškeré naše úsilí k vyřešení problému.

5. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Záruka:

1.Všechny položky mají 1 rok záruka.POKUD váš nákup nesplňují uspokojivé obchodní jakosti, vhodnosti pro daný účel nebo odpovídat popisu, můžeme ujistěte se, že vaše problémy jsou vyřešeny .

2.Za špatně dodané zboží, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodin po porodu.Zajistíme dodat správné zboží nebo vrátit všechny vaše platby.

3.Za vadné nebo vadné výrobky,prosím, pořizovat fotografie nebo videa,budeme znovu odeslat nebo vrátit po potvrzení.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 1 out of 5 (1 votes)

1
Ro Ts Ru 2021-01-29

Not work on Samsung S8 and only

Přidat recenzi

Hodnocení