Dětské rekvizity meč rekvizit PU polyuretan bezpečnostní simulace zbraní, PROTOŽE zbraně anime

444.31 Kč Doručení zdarma

Štítky: minecraft, katana, meč, larp, plakát warcraft, katana meč skutečné meče, pás jedi, barebow, stroj perličková koupel, eva pěny meč.

Popis

  • Design: Meč, Zbraň Kategorie
  • Funkce: odlitek
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: EVA
  • Rozměry: 100CM
  • Věkové Rozmezí: > 6 let
  • Pohlaví: Unisex

já mportant poznámka:: Vzhledem k dopravní omezení velikosti z Thecomplication.cz Standardní Poštovné, pokud si vyberete Thecomplication.cz Standardní Lodní dopravy, jsme se poprvé použít Thecomplication.cz Standardní Poštovné vám pošlu kožené pouzdro, a pak využít naši vlastní dopravu kanálů na lodi meč. Neboj se, budeme sledovat přepravu zboží v celém procesu, a zboží dorazí včas. Pokud máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis

Komoditní Materiál: PU materiál, podobný gumy

Stav: 100% NOVÉ

Velikost: Cca 100*26 cm

Balení: Opp Taška

1INCH = 2.54 CM

Tento produkt je simulace produkt s vysokou mírou podobnosti a je stejně tvrdý jako kov a světlo v hmotnosti. To je ideální dětská hračka a Halloween rekvizity .

Děkuji, že jste přišli, doufám, že se vám bude zanechat dobrý hodnocení po obdržení zboží. Pokud nejste spokojeni s výrobkem, prosím, kontaktujte zákaznický servis, budeme odpovídat na vaše otázky, trpělivě, váš návrh je náš pokrok žebřík, vítejte přijít příště

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.67 out of 5 (3 votes)

1
Robsin2011 2020-11-30

Send goods have canceled

5
Elxmaniiatiiko0 2020-11-04

Arrived on time, product as described.

5
Rastafarshirancool 2021-01-01

Arrived in good condition. I did order it with the Narsil, which is longer and which did take damage in shipping (the tip fell off), so that probably protected it since it's longer. The sword itself is awesome.

Přidat recenzi

Hodnocení