50ks dítě narozeniny, Kreslený Díkůvzdání svatební Blahopřání X-mas pohlednice 3D princezna papír, pozvání, karta, Tabulka kyvadlo

1 034.74 Kč Doručení zdarma

Štítky: svorka double hole, diamantový hrnec 15 ml, civic 1996 světla, coliseo 3d puzzle, c6 smd světla 9005, blade x4 h501s x4, pár anální popruh, chlapci kolo velikost 14, chlapci mikina věku 7.

Popis

  • Dovolenou: narozeniny
  • Značka: XUANGOUXGCN
  • Číslo Modelu: 3D Cartoon Karty A Pozvánky
  • Styl: Kreslený
  • Hudba: No
  • vzor: Skládací Typ

O NÁS:

1.Máme výrobní linku, která může nabídnout výrobky přímo, a že vám můžeme nabídnout výrobky za velkoobchodní ceny.

2.Nabízíme cusomizing služby,můžete přizpůsobit logo a slova,a to i jen 1ks ,prosím, spojte se s námi zeptat, detail , díky

3. pokud se vám líbí našem obchodě, Prosím, přidejte našem obchodě pro své Oblíbené Obchody, můžete získat naše Nové příjezdu a Sleva informací v čase.

4.Máte-li jakékoli dotazy týkající se produktů, Prosím, kontaktujte nás nejprve před otevřením sporu nebo nám zanechte špatné zpětné vazby, pomůžeme vám to vyřešit co nejdříve.

dítě, narozeniny, Kreslený Díkůvzdání svatební Blahopřání, vánoční pohlednice 3D princezna papír, pozvání, karta, Tabulka kyvadlo

Položky Velikost :16*11 CM

Materiál:papír

Barva:růžová, červená , růže červená , fialová , žlutá , zelená , prosím, vyberte barvu, kterou chcete , pokud ne , loď náhodně

Pozornost:jak různé šarže produktu , vzor zpět je jiný , pokud nemůžete přijmout , prosím, nekupujte této položky.loď náhodně, díky

loď cestu

1. Pokud jste adresa je neoficiální, nejsme zodpovědní za to. Je to velmi bezpečná služba dveří ke dveřím, většina země nikdy problém s custom. (Prosím, nechte svůj telefon, aby se nechal poštovní personál s vámi spojit) pokud je vaše adresa patří do "jiné země", prosím, spojte se se mnou vědět o zprávu z lodi náklady.

2.Vaše objednávka bude dodáván s Prodávající Způsob Dopravy, nebo Čínské post obyčejné malé paket plus Bez Sledovací Číslo, a budete mít své zboží do 20-60days, prosím čekejte balíček trpělivě,pokud objednávka je uzavřena k datu dodání , prosím, spojte se s námi rozšířit jej pro vás .

3.čínské letecké pošty je o 9-30 pracovních dnů. Ale to může být asi 45days, v případě, že je vlastní problém, nebo vaše adresa je vzdálené místo, nebo vaše země pošta potřebují více času pro odeslání e-mailu . pokud objednávka je uzavřena k datu dodání , prosím, spojte se s námi rozšířit jej pro vás .

4.v normální, DHL/EMS/UPS/ Dedikovaný line air mail je asi 7-15 pracovních dnů, ale to může být asi 30 dnů, pokud tam je vlastní problém, nebo vaše adresa je vzdálené místo, nebo vaše země pošta potřebují více času pro odeslání e-mailu .pokud chcete použít EMS, DHL, FEDEX, UPS loď způsobem , prosím, spojte se s námi se zeptat na cenu podrobně se slevou.

5.pro čínské letecké pošty, to není přijat po asi 20 dnů bussiness, pro EMS/DHL air mail, to není přijat po asi 15 bussiness dnů, prosím, spojte se s námi, nechte nás zeptat se na čínské poště zkontrolovat detail .díky

6.Pokud lodní společnosti nejsou dodávány iterms pro vaši zemi ,Kontaktujte nás e-mailem nebo na chatu. Budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl !

Poznámka:

1)Pokud zvolíte dopravu zdarma možnost, vaše zásilka bude přímo vaší domácnosti pouze jeden čas, nebo je zašle na vaši místní poštu, pak budete muset vzít své sledovací číslo a vaše osobní ID sbírat své položky.

2)Pokud zvolíte expresní dopravu, prosím, nezapomeňte zanechat své kontaktní číslo, toto je nutné pro expresní dopravu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení