LED Solární Kašna Čerpadla 3.5 W 5V Přenosné Plovoucí Solární Vodní Fontány Čerpadla pro Birdbath Dvorku Rybník, Bazén, Zahrada Dekor

475.04 Kč 322.96 Kč Doručení zdarma

Štítky: anděl polštář, telefon držet, akvárium rybník, zahradní lampa, pro fontány čerpadla, nůžkový, plavání v bazénu, čerpadlo vody, modrá solární fontána, fontána vodu.

Popis

  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: Solární Kašna Čerpadla

Vlastnosti:

1.3.5 W solární fontána: solární ptačí hnízdo fontána může být provozován automaticky v přímém slunečním světle pouze ve 3 sekundách, s baterií, není třeba pro napájení nebo baterie, bez ohledu na to, zataženo nebo slunečné dny.

2. Modernizované barevné LED osvětlení: 4 LED světla, když světlo detekce přijde noc, tam jsou tři barvy (červená, zelená a modrá) se rozsvítí, což na bazén, více nádherný v noci.

3 Ne napájení nebo baterie: Tato fontána má vestavěný-in high-výkon polymer lithium baterie.Po baterie je plně nabitá, vodní sprej v noci a LED lampa korálky mohou pracovat pro 6-7 hodin, voda se může stříkat při nabíjení během dne.

4 Konfigurace nedostatek vody ochrana funkce: Když není voda, čerpadlo se automaticky zastaví práci pro ochranu motoru; věnovat pozornost, udržet dostatek vody při použití, silnější slunce, tím lepší efekt fontány.

5. Vícenásobné použití: Tento nový solární čerpadlo fontána je velmi vhodný pro ptačí hnízdo, fish tank, malý rybník, bazén, zahrada, terasa, trávník, kyslíku oběhu.Přinese vám více radosti.

Specifikace:

Styl: Solární Fontána s LED a Skladování Energie Funkce

Napětí: 5V

Výkon: 3.5 W

Průtok: 260L/H

Hydraulická hlava: cca 75cm

Materiál: krystal křemíku rady

Baterie: 3.7 v/2000ma

LED: barevné pomalé blikání

Velikost: 180*180mm/7.09*7.09 palcový

Funkce: 6-7 hodin baterie život v noci

Fontána s vodou blokování ochrany.

Balení Seznam:

Baterie Solární Fontána×1

Tryska×6

Konektor × 1

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (5 votes)

4
Antohammm 2021-01-27

I'm coming very fast. Instructions could be improved.

5
Silah Leha 2020-11-07

Very cool thing .... \ Long dreamed of a small fountain.

1
Hultman3 2021-01-28

The meanest store in every way

5
Rtownsend 2020-12-17

All OK

5
Guyntess 2020-12-30

good

Přidat recenzi

Hodnocení