Neposeda Jednoduchý Důlek Toy Tuku Mozku, Hračky Stress Relief Hand Hračky Pro Děti, Dospělé, Brzy Vzdělávací Hračka Vrtět Hračky Pro Děti

210.00 Kč 159.60 Kč Doručení zdarma

Štítky: faither, neposeda, stres, neposeda to pop, hračka rozdrtit, dior tričko ženy, anatomický model mozku, multitest, figit hračka keychain jednoduché důlek, vrtět hračky.

Popis

  • Téma: Sportovní
  • Původ: KN(Původu)
  • Věkové Rozmezí: 14 Let A Nahoru

Popis:

Ergonomické Stresu: PILPOC stresu deska je nejvíce ergonomické, snadno použitelné a návykové dekomprese hračka dnes. PILPOC Vrtět deska je malé velikosti a lehké. Takže můžete snadno dát do kapsy a nosit s sebou.

Stres Úlevu Pad Controller: Naše stresu hračka je vyrobena z vysoce kvalitního ABS plastu, vyznačuje hladký gumový povrch,měkká gumová tlačítka, lepší joysticky a tlačítka, PILPOC přetlakový pad ovladač je rozhodně nejlepší přetlakový hračka na trhu!

Pomoci Vám Být Zaměřena: Vhodné pro ty, nedostatek pozornosti/s hyperaktivitou, také vhodné pro studenty, pracovníky úřadu a každodenní zábavu.

Volitelné Barvy: k Dispozici jsou 4 barvy na výběr, aby splňovaly všechny vaše potřeby. Vyberte si své oblíbené barvy, aby se vaše nálada příjemnější!

Specifikace:

Materiál: ABS Plast + Silikon

Velikost: podívejte se prosím na obrázek pro podrobnosti

Použitelné věk: 3+

Balení Seznam:

Stresu Hračka*1

Poznámky:

Vzhledem k světelné efekty a úhly snímání, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení