Kleštiny pro NBJ16 4mm 8mm 10mm 12mm 14mm rukávy NBJ10 nudné cutter collet DBJ wolframu ocelové tyče kleštiny pro nastavitelné sady

309.47 Kč Doručení zdarma

Štítky: nudné cutter 40, lati bjd, tungsten anti styl rukáv, malé nudné řezačky, trubky ocelové tyče, vlákno rukáv 12mm, korzet ocelové tyče, cyklistika rukáv 12mm, vrtání hlavy, ocel nudné rukáv.

Popis

  • Značka: TYcher
  • Materiál: Těžké Slitiny

Milý příteli, díky za návštěvu zde,všechny nástroje zobrazení jsou skladem k dispozici ,pokud jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás.

Popsat:

Kleština je vhodný pro NBJ16/NBJ10

ES16=Pro NBJ16 vyvrtávací hlavy

EC10=Pro NBJ10 vyvrtávací hlavy

NBJ16 Vyvrtávací Hlavy -----

Poštovné A Balné:

Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek. Budeme posílat zboží do 7 dnů, jakmile vaše platba je dokončena.

Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků,cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Platba

Před uvedením vašeho zájmu, prosím, potvrďte podrobnosti s námi, pokud máte požadavky s předměty. Vyplňte prosím platbu do 3

dní. Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné Úschovy platby procesoru.

Vrátí

Všechny produkty byly kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním.

V případě, že položka je vadný, prosím, informujte nás prosím do 7 dnů po obdržení, budeme nahradit novou. Žádné Náhrady jsou nabízeny.

Kupující musí zaplatit za zpáteční náklady a budeme platit náklady na odeslat.

Zpětná vazba Zákazníků je NE.1, Vaše uspokojení je Naším Cílem !!!! Spokojeni s námi, prosím, dejte nám Pět-Star zpětnou Vazbu!!!!

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Jsme

bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení