Lumeire Vlasy Peruánské Volné Vlna Svazky Lidské Vlasy 3/4 Svazky Svazek se Zabývá 10-28 cm Remy Vlasy Tkát Rozšíření

1 829.87 Kč 969.76 Kč Doručení zdarma

Štítky: bundl lidské vlasy, vlasy svazky nabídky čelní, bundl jednat, dlouhý steh, 5d diamond, MANHUI, syrové vlasy svazky nabídky, volné vlna bundels, bundl vlasy, vlasy svazky nabídky kadeře.

Popis

  • Nejdelší Vlasy Poměru: >=5%
  • Vlasy Útek: Stroj Double Weft
  • Chemické Zpracování: Permed
  • Může Být Permed: Ano
  • Lidské Typ Vlasů: Peruánské Vlasy
  • Materiál Třídy: Remy Vlasy
  • Vhodné Umírá Barvy: Tmavší Barva Pouze
  • Materiál: Lidské Vlasy
  • Značka: Lumiere Vlasy
  • Položky za Balení: 1 Kus Pouze
  • Typ Rozšíření Vlasy: Tkaní
  • Textura: Volné Vlny

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Q1: Kolik svazků potřebuji pro jednu hlavu? A1: 8-18 palcový, 3 svazky je doporučeno; 20-30 inch, 4 svazky je lepší. Pokud se rozhodnete vlasy svazky s uzavření/vlasy svazky s čelní nebo vlasy svazky s 360 čelní, to vypadá přirozeněji, než svazky. Q2: Jaká je nejlepší teplota pro ploché ze železa nebo stočený železo? A2: doporučujeme 150~170 stupňů celsia! Dokonce i lidské vlasy mohou být spáleny, je-li teplota příliš vysoká, bez řádného řízení času. Tepelná ochrana výrobků bude doporučeno při vysoké teplotě železa. Q3: Proč mi vlasy dostat zamotaný nebo ubývání? A3: Nové vlasy mají několik pramenů počáteční ubývání což je normální. Nadměrné vylučování a spleť mohou pocházet z: a. chudák útku konstrukce. b. útek řezání c. suché vlasy Pro chudé útek stavební problém, prosím, kontaktujte nás a pošlete fotku okamžitě. Pomůžeme vám vrácení peněz nebo výměnu na základě našich vrácení peněz. Jsme DŮRAZNĚ DOPORUČUJEME zákazníkům TĚSNĚNÍ ÚTKU A neřežte TRATI. A suchost problémy povede zamotat a vrhnout, dodržujte, prosím, naše péče o vlasy instrukce a dělat kondicionér na co-umýt alespoň jednou týdně! Q4: Lze to vlasy barvené nebo bělené? A4: Všechny původní lidské vlasy mohou být barvené a bělené, jak chcete, s výjimkou 613 blond. (Všechny za vybělené lidské vlasy nemůže bělidlo znovu). Obvykle je to jednodušší, aby ztmavit vlasy, než zesvětlit. Ale musíte to udělat profesionálně, aby si přesné barvy bez poškození vlasů. Lidské vlasy budou suché snadno po odchodu dárce, proto prosím, nepoužívejte barvení nebo bělení vlasy často. Q5: Jak dlouho trvá vlasy vydrží? A5: Tento vlasů může trvat dlouho v závislosti na tom, jak si udržet to. Zacházet jako vaše vlastní vlasy a brát velmi dobrou péči o to pro to trvat déle (nejméně 8 Měsíců) Q6: existuje nějaká vůně s vlasy? A6: Naše továrna umýt vlasy s teplou vodou a šamponem velmi, velmi čistý. A dáme na vlasy oleje na vlasy pro ochranu vlasů bez jakéhokoliv suché během dlouhé doby expedice. Zápach zmizí po mytí s šampon a kondicionér.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Skychefsrock 2020-08-28

Lumiere packaged and send me beautiful, soft and bouncy hair in a timely manner while delivering excellent customer service. Thank you so much.

Přidat recenzi

Hodnocení