Nitecore BP20 Multi-PurposeEvery Den, Batoh Taktický Straně 20L odolné proti Opotřebení 1000D Nylon Tkanina voděodolná vrstva Toosl Bag

1 988.36 Kč Doručení zdarma

Štítky: případě brokovnice, nitecore tini 2, nitecor, potápěčské svítilny, feizer ipx pro power led, nitecore bat, nitecore světlomet světlo, omnibus f4, svítilny nitecore tm9k, ntk05.

Popis

  • Značka: NITECORE

Nitecore BP20 víceúčelový Batoh na Každý Den, Batoh s Taktickou Straně

Ať už se chystáte na túru, výlet, nebo jen dojíždění do práce, Nitecore BP20 víceúčelový Batoh je ideální taška pro vás! Tento úžasný batoh je vyroben z vysoce kvalitní, odolné nylonové tkaniny, která nebude oslabena čas nebo vystavení prvky, takže je ideální pro každodenní použití. Pytel je dodáván s polstrované ramenní popruhy a větrané zpět pro zajištění maximálního pohodlí pro dlouhé pěší výlety nebo ranní trek do školy. Na BP20 přichází se třemi jednotlivými odděleními, včetně prostorné hlavní oddělení pro uložení vašeho notebooku nebo oblečení a pár malých přihrádek v přední části tašky pro různé skladování. Můžete si dokonce vybrat, jak moc jsou vaše taška může držet se pohodlné kompresní popruhy na boku, které vám umožní nastavit batoh je tloušťka. Obou stranách a přední části batohu jsou vybaveny taktické MOLLE systém pro uchycení dalšího tašky, sáčky nebo zařízení, kdy je prostor v jeho trojice přihrádek, prostě není dost. Prostorné, odolné a pohodlné, Nitecore BP20 Batoh je konečný pack pro všechny uživatele!

Funkce a Specifikace, které jsou Určené pro každodenní použití, cestování a venkovní použití Vyrobeno z odolné proti opotřebení 1000D nylon tkanina s voděodolnou vrstvou Polstrované ramenní popruhy a odvětraná záda tašku snazší nést Velká hlavní přihrádka s širokým otevřením pro ukládání notebooky, oblečení, atd. Duální přední kapsy přijít s skluzu síťované kapsy a vestavěné v klip pro zavěšení klíčů, atd. MOLLE systém na přední a stranách tašky pro převodový nástavec, přizpůsobení Kompresní popruh umožňuje uživateli nastavit tloušťku batoh Packable déšť létat chrání batoh před nepřízní počasí rychloupínací uchovávání a hrudní popruhy pomoci distribuovat zatížení stres Widget oblastí na popruhy pro zavěšení, připevnění nametapes a opravy Vnitřní Objem: 20 Litrů (1220.47 v 3 ) Rozměry: Délka - 17.7" (45 cm) Šířka - 11.0" (28 cm) Hloubka - 4.7" (12 cm), Váha: 52.9 oz. (1,5 kg)

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení