L-Tvaru Fabric All-Inclusive Univerzální Kryt Non-Slip Pohovka Polštář Pohovka, Tkaniny Pohovka, Pohovka Kryt Kryt Pro Domácí Dekoraci

596.40 Kč 304.17 Kč Doručení zdarma

Štítky: postel pohovka, fabric pohovka, bratranec kryt, krátké pohovka kryty, kryt pohovka, kostkované měkké, nábytek ochranné kryty, ve tvaru l pohovka kryt design, ženy quechua, čínské polštář.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • vzor: Plná Barva
  • Číslo Modelu: Další
  • Vzor Typu: Solidní
  • Styl: Moderní
  • Velikost: other
  • Použitelné Pohovka: Sekční Pohovka
  • Výroba: Kombinace Kit
  • Materiál: 100% Polyester

Balíček Zahrnuje:

1ks sofa kryt Výrobku je pouze pohovka kryt, a to včetně polštář kryt.(Jednotková cena je pouze za 1ks pohovka kryt,nezahrnuje polštář kryt nebo jiné příslušenství,pokud chcete polštář kryt,musíte si je objednat zvlášť.)

Velikost Naznačuje: prosím, změřit své pohovce patří područkami,pak vybrat velikost.Pokud nechcete měřit, patří loketní opěrky,pohovka krytí bude menší než vaše pohovka. 1-místná, délka pohovka by měla být v rozmezí 90-140 cm. 2-místná, délka pohovky by měla být v 145-185 cm. 3-místná, Délka pohovky by měly být 190-230 cm. 4-místný, délka pohovky by měly být 235-300 cm Pro typ L nebo Rohu nebo sekční pohovka, která v kombinaci s 2 díly odděleně, je třeba objednat 2ks kryt pro něj.Velikost pokrytí bude záviset na délce AA, BB a CC linky.Například: Pokud AA=200 cm, BB=160 cm, pak byste měli jít pro 1 PC tří-sedačková pohovka kryt a 1 KS dvou-sedačková pohovka kryt.Naše pohovka vztahuje na pohovku, která tam je mezera,mezi sedadlo s opěradlem a loketní opěrka.(Prosím, ujistěte se, že vaše pohovka má hluboké mezery, aby skluzu pěny bary před nákupem.Naše pohovka kryt není vhodný pro pohovky s mělké mezery.)

Použití: Tato základní potah štíty a chrání váš nábytek od skvrnám, opotřebení, aby se zabránilo jeho od získání zničil.To je skvělé pro domácnosti s domácími mazlíčky, nebo pro každého, kdo hledá ekonomické řešení pro ochranu nábytku.Dokonce si můžete koupit různé barvy a zdobí pohovku v závislosti na ročním období a nálady.

Poznámky:

1.velikost tlačítka :povlak na Polštář 2ks, Znamená, 2ks povlak na polštář,není rozkládací kryt.

2. Ruční měření, 1-3 chyba je přípustné,různé země mají různé velikosti,prosím, zkontrolujte si to, než si koupit.

3.Který z nich si nemůže vybrat z barevné tlačítko,prosím, kontaktujte nás.

Varování: Vyhněte se použití bělidla na mytí krytů Prát s oděvy nebo šaty, které mají podobné barvy.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (2 votes)

4
Keniaescoto100 2021-01-15

Bought like water resistant, but is not. The rest was as s description. Very good product.

4
Mark22winston 2021-01-15

Comprei como se fosse resistente à água, mas não é. Do restante foi conforme s descrição. Produto muito bom.

Přidat recenzi

Hodnocení