Tlačit Se Objeví Bublina Smyslové Hračky Autismem Potřebuje Rozmačkaný Stres Odlehčovací Hračky Pro Dospělé Dítě, Legrační, Anti-Stres Se Objeví To Neposeda Reliver Stresu

640.83 Kč 397.23 Kč Doručení zdarma

Štítky: push pop bubliny, antistresová hra, bubble push up, malý push pop bublina, je to pop, neposeda to pop, qposket, pop to neposeda stresu, adhd hračka, pnutí míč.

Popis

  • 2x Divné sledovat: 4 x Sítě a mramoru smyslové hračky
  • 1 x floppy disk řetěz : 4 x elastické lano
  • 1 x fotbalový pěny míč : 4 x chobotnice hračky
  • 1 x nekonečná kostka : 3 x extrudovaný bean klíčenka
  • 1 x bubble gadget hračky : 1 x rainbow koule kostka
  • Původ: KN(Původu)

Tlačit se Objeví Bublina Smyslové Hračky Autismem Potřebuje Rozmačkaný Stres Odlehčovací Hračky pro Dospělé Dítě, Legrační, Anti-stres se Objeví To Neposeda Reliver Stresu

Stresu hračka set: 1 * bubble gadget hračky

1 * duha koule, krychle

1 * nekonečná kostka

1 * fotbal pěny míč

1 * diskety řetězce

2 * Divné sledovat

3 * extrudovaný bean klíčenka

4 * Grid a mramoru smyslové hračky

4 * pružné lano

4 * chobotnice hračky

Tyto smyslové hračky jsou také nejlepší uklidňující hračky a stres-zmírnění hračky pro teenagery, dospělé, autistické děti, lidi s ADD nebo ADHD a OCD nebo vysoký stres/úzkost úrovni, a autistické stimulace hračky. Zároveň rozvíjí dětské tvorby, vizuální trénink a desktop vrtět hračky pro děti.

Tyto smyslové hračky jsou vyrobeny z non-toxické, non-alergické materiály, bez BPA, ftalátů a latexu. Bezpečnost a zvýšenou pozornost dětí a dospělých.

Malé hračky mohou být drženy v ruce. Většina hraček jsou kapesní velikosti-a vysoce přenosné, takže můžete chodit v kancelářích, domy, kostely, knihovny, nádraží, speciální vzdělávání, učebny, fyzioterapie pokoje a smyslové místnosti, a dokonce i jako cestovní hračky. Ve stejné době, oni jsou také skvělé hračky pro rodinu a přátele.

Vysoká kvalita a odolnost: Tyto hračky mají nové a krásné zvíře návrhy, které jsou velmi vhodné pro vaši rodinu a přátele.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení