Šnek Hydratační Anti-Vrásky Krém, Noční Krém, Krém na Obličej, TreatmentAnti Stárnutí kůže bělení Obličej Péče o Pleť Šnečí Nové

149.87 Kč 89.97 Kč Doručení zdarma

Štítky: face lift, ugree, čistou tvář, maska na obličej obrázek, ekzém, tělo mast, krém ekzém a lupénka, krása škrábání desky, krém zudaifu, čínské krém lupénka.

Popis

  • Číslo Osvědčení: .
  • Funkce: Anti-Aging
  • Země/Region Výroba: Čína
  • Pohlaví: Unisex
  • NET WT: 30g
  • Certifikace: GZZZ
  • Původ: KN(Původu)
  • Složka: anti aging krém proti vráskám
  • Číslo Modelu: anti aging krém proti vráskám
  • Značka: NoEnName_Null
  • Typ Položky: Noční Krém

Šnek Hydratační Anti-Vrásky Krém, Noční Krém, Krém na Obličej, TreatmentAnti Stárnutí kůže bělení Obličej Péče o Pleť Šnek Funkce : Net obsah: 30g typ Pleti: všechny kožní trvanlivost: 3 roky Hlavní Složky: šnečí extrakt, glycerin, propylen glykol, extrakt ovsa, Helichrysum extrakt, mandlový extrakt, trehalosa, ceramidy, kyselina hyaluronová Šnek krém účinnosti: 1. Šnek sekrece hlenu může účinně zabránit stárnutí pokožky a odstraňuje skvrny, jizvy a akné pleť. 2. Šnečí sliz-obsahující sekrece má chemické složení zpevňující účinek, umožňuje rychlou regeneraci kůže. 3. Bílkoviny a vitamíny mohou zvýšit kožní živiny, takže pleť více jemné a hladké. 4. Šnečí extrakt při léčení popálenin kůže a vypořádat se s velkými jizvy a účinnost v péči o pleť, pigmentace a jiné kožní problémy, jsou stejně významné. Šnečí Krém Použití: Po vyčištění pleti před spaním, aplikovat správné množství rovnoměrně masírujte pokožku na obličeji, je zcela absorbován, o týden později zjistíte, tvář tak hladce, jako oloupané vejce a jemné! Krok: 1. Vhodná krém 2. Naneste trochu krém s drť jemně na čelo, tváře, nos a brada 3. Naneste podél kůže textury jít až o nátěru, T prostoru zevnitř ven 4. Jemně masírujte, dokud se zcela absorbován 5. Jít spát Poznámka : 1. Skladovat v suchu, temnu; 2. Vyhněte se kontaktu s ránou; 3. Jakýchkoliv nežádoucích účinků, přestaňte používat. Obsah balení : 1 x Šnek Obličeje Krém Spát

Náklad:

Když si objednáte,prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek.Obecně platí,že budeme odeslat zboží co nejdříve, jakmile vaše platba je dokončena.

Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích,které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována.

FAQ:

1.Existuje nějaký sledovací Číslo pro můj bod?

Ano, jsme loď každou objednávku s jejich Sledovací Číslo, a můžete zobrazit zásilky staus na odpovídající webové stránky.

2. Je produkt stejný jako fotky?

Ano, všechny fotografie jsou reálné. Vzali jsme tyto fotografie sami.

3. Které velikosti se vejde mě?

Doporučujeme vám se podívat na naše velikost návrh grafu níže a náš produkt velikost grafu, pokud jste normální postavu. pokud máte speciální obrázek, prosím, kontaktujte nás ( sdělte nám vaše výška a váha, poprsí, pas, kyčle velikosti ).

Vrací:

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme.

Kupující by se měl ujistit, že zboží vrácené jsou v jejich původních podmínek.Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny.kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.

Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (1 votes)

4
Jim Pickering 2020-09-25

I have been ordering this cream for two years now. From all tested night creams, this cream gives a stable stable result: the skin is cleaned, becomes smooth, lightens. The cream has a little pulling structure due to the slime of the snail, however, it is this slime, the main drug component of the cream. I recommend, especially those who have problem skin. The order from this buyer reached exactly one month to Moscow.

Přidat recenzi

Hodnocení