Pet Slow Food Miska Non-slip Krmení Cvičení Talíř se Zabránilo Kočka Pes Obezity Zůstat Zdravý Anti Polykání Udušení Kontejner

222.38 Kč 177.95 Kč Doručení zdarma

Štítky: plastové psí misky pro zvířata, kočky keramické misky, šperky spolknout, kočka nádobí, čepice novorozence, deska pro kočku, Obézní žena, pro psa, misku, miska cat potraviny, pes deska pro potraviny.

Popis

  • Typ: Psi
  • Feature1: Se zabránilo udušení a zvracení.
  • Objem: 250g
  • Materiál: Plastové
  • Feature2: Potraviny bezpečné materiály.
  • Feature5: Myčka nádobí v bezpečí.
  • Typ Položky: Misky
  • Feature4: Se zabránilo potravin rozlití a posuvné.
  • Feature3: Spotřebovávají energii
  • Původ: KN(Původu)
  • Použitelný Psí Plemeno: Univerzální

Pet Slow Food Miska Non-slip Krmení Cvičení Talíř se Zabránilo Kočka Pes Obezity Zůstat Zdravý Anti Polykání Udušení Kontejner

Vlastnosti: Tento produkt je plastový výrobek, vyrobena z vysoce kvalitního polypropylenu, bezpečný a non-jedovatý. Vynikající zpracování, krásné barvy, ekonomické a praktické Obnovit psa je přirozené, původní stravovací styl, prevence obezity Pomocí preferovaný materiál, není snadné slábnout krásný vzhled, odolné misky ústí je hladké, celá mísa je velmi hladký, a má určitou tloušťku, a tam je č. zrnitost v kontaktu. Základna je opatřena protiskluzovou gumovou, tichý design,domácí zvířata podřepu kolem pánve

Specifikace: Barva:Růžová, Modrá, Zelená. Materiál:Potravinářské PP. Velikost: cca 21*5 cm. Vhodné: pro psy kočky Pomalu Jíst.

Obsah Balení: 1*Pet Slow Food Miska

Poznámka 1. V důsledku světla a obrazovky rozdíl, produkt barvy mohou být mírně odlišné od obrázků. 2. Prosím, aby 0.5-2cm rozdíly vzhledem k ruční měření. Budeme používat ty nejlepší produkty a služby, které vám pomohou. Pokud máte jakékoliv dotazy o naší prodejně, prosím, kontaktujte nás, pomůžeme vám to vyřešit co nejdříve

Upozornění: podporujeme jeden kus dodávka a velkoobchod. Nemáme žádné faktury v balíčku, a bude odeslána přímo do vašeho zákazníků, prosím, buďte ujištěni.

Drahý příteli,

Vítejte v mém obchodě, Pokud máte rádi tuto položku,prosím, přidejte jej do svého "Seznamu Přání" , Pokud se vám líbí našem obchodě,prosím, přidejte jej do svého "Uložit Seznam ".

1.Pokud potřebujete výrobek urychleně, prosím, laskavě si vybrat ePacket, China Post Air Mail, Thecomplication.cz Standard, Premium, přepravní nebo jiné express, jako je DHL,EMS,UPS, atd.

2.Pokud budete souhlasit s naší přepravní doby, prosím, nepokoušejte se otevřít spor snadno, vaše porozumění je vysoce ceněn.

3.My\'d rádi, aby vám pomohou vyřešit jakýkoliv problém,prosím, kontaktujte nás před odjezdem nám negativní zpětnou vazbu .

4,Vaše uznání je náš návrh. Díky moc za vaši podporu.

Nejlepší přání.

Nabízíme dropshipping a velkoobchod

Pro dropshipping objednávky ,můžete také umístit objednávky do CSV/ excel souboru, pokud vaše objednávky jsou více než 100 objednávek, nebo celkové Množství více než 500 USD.

Slibujeme, že tam je žádné reklamy ,ceník ,faktura ,nebo naše ukládání informací do balíčku.

Naše společnost má tým vypořádat s dropshipping objednávek každý den, a najít různé druhy výrobků na trhu ,máme zkušenosti.

Pokud máte nějaké požadavky pro koření, nemáme pro tuto chvíli,nebo zjistíte, že naše cena je vyšší než konkurence

můžete být zdarma a dejte nám vědět ,slibujeme, že vám můžeme nabídnout lepší cenu s lepší kvalitou.

Nějaké problémy, dejte nám vědět

Uděláme, co bude v našich silách, pro podporu naší spolupráce

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Diegounico8 2020-12-28

très bonne qualité un peu cher par contre

Přidat recenzi

Hodnocení