Al Rehab/Arabské olejové parfémy al rehub Bali, 6 ml

148.77 Kč 83.34 Kč Doručení zdarma

Štítky: a tensiometro, bocal poisson, shenhua, delphi portugalština, britské speciální síly, 100 ks dvd, nespreso capsulas, a95x pro, nit s voskem, hands free učitel.

Popis

  • Původ: AE(Původu)
  • Typ Položky: Deodorant
  • Značka: Al Rehab Parfémy

Složení Butylphenyl метилпропиональ 10% linalool 10% geraniol 10% limonen 10% citral 10% parfémy 30%, hydroxycitronellal, 10%, гексилцинномат 10% Popis

Arabské olejové parfémy Bali od Al rehab je propuštěn značky al rehab parfémy v SAE. Bali od Al rehab je neobvykle šťavnaté a světlé vůně pro ni. Parfém Bali z Al rehub, podle recenze, jako milovníky sladké, ovocné příchutě, kteří se chtějí ponořit do léta, účtovat dobrou náladu. Bali vůně od Al Rehab pro veselé, romantické a emocionální povahy. Dokonale odhaluje v každém počasí a je vhodný pro práci a studium, večerní procházky, schůzky a oslavy. Perfektně se nosí s jakýmikoli oblečení v jakémkoliv stylu, vůně bude vítaným přírůstkem. Tyto populární Arabské duchové patří do ovoce rodina. Počáteční Poznámky: meloun. Srdce poznámky: Jahody a meloun. Závěrečný akord: meloun. Analogy: Escada sorbetto Rosso, Guerlain La Petite Robe Noire eau de toilette Collector Edition.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení