30ks Šipka Nock Plastové Klepe na ID4.2mm Uhlíku delce Mládeže Lukostřelba Luk Doprava Zdarma

122.46 Kč 110.30 Kč Doručení zdarma

Štítky: šíp carbon hřídele, skleněná vlákna luky, hunter bow lov, balestra kuše, černé laminátové luky, šipka z kuše, uhlíková hřídel, velký luk lov, laminátový luk, f luk lov.

Popis

  • Číslo Modelu: 098
  • SKU: 098-XX
  • Typ: Luk a Šíp
  • Značka: ELONG VENKOVNÍ
  • Věk: >8 Let
  • Materiál: Plastové

Vítejte v mém obchodě

Šipka Nock

Informace

Místo Původu: Guangdong Čína (Pevninská část)

Pro hřídel: I. D.: 4.2 mm

Materiál : silný PC

Barva: Zelená a další

Hmotnost:0,3 G(10Grains)

Nyní dopravu Zdarma po celém světě!

Skutečný čas závisí na kupujícího místní customhouse a POŠTOVNÍ služby.

Přijímáme PODMÍNĚNÁ, A T/T platba.Platba musí být podána do 5 dnů poté, co akce skončila. Všichni ne platit zájemci budou mít za následek non-platit kupující upozornění od Ebay a negativní zpětná vazba od prodejce

Poškození zboží je vrácena v prvních 10 dnech zakoupit Poštovné a balné jsou nevratné. Zdarma doprava výrobků přepravní náklady (35%*prodejní cena) jsou nevratné.

Jsme originální výroba,ODM nabízené služby.Uvítali bychom, aby velkoobchodník a maloobchodník,Jste si mohli koupit naše výrobky, a pak prodat v místním klubu,obchod,on-line,atd. Nabízím vám nejlepší velkoobchodní ceny. prosím, neváhejte nás kontaktovat. Budu rád, odpovědět včas záležitost. pokud chcete velkoobchodní velké množství položek,dám vám nejnižší cenu.

Pokud tam jsou nějaké problémy po obdržení zboží,prosím, kontaktujte nás to vyřešit !Vaše zpětná vazba znamená hodně pro nás!Děkuji!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení