Ptáka Pomocí Automatické Pítko Plast Automatický Podavač Pitné Vody Zásobník Tank Potravin Box Bowl Nádrž Ptačí Klec Příslušenství

94.39 Kč 73.61 Kč Doručení zdarma

Štítky: ptačí hnízdo, klec, podavač ryby, podavač slepice, gáza ptačí klec příslušenství, podavač, umírají ptáci, fontána mi, klec papoušek, papoušek.

Popis

  • Použitelné objekty: Papoušků, holubů a jiných ptáků v zájmovém chovu
  • Funkce: Automatické
  • Materiál: Plastové
  • Jméno: Pták Automatické Pítko
  • Kapacita: Cca. 350ml
  • Značka: Dodržovat Létat
  • barva: bílá transparentní
  • jméno 1: Pták Automatický Podavač
  • Typ: Ptáci

Funkce: 1. Odolné, bezpečné, non-toxické, praktické a krásné. 2. Láhev drží přibližně 350ml vody nebo potravin. 3. Průhledné nádoby, pohodlné pro vaše vidět dovnitř a náplň se v čase. 4. Postavený na poslední,Snadné ,pohodlné použití a čisté. Název: Pták Automatické pítko / Krmítko Materiál: Plast Barva: Bílá transparentní Kapacita: Cca. 350ml Použitelné objekty: papoušků, holubů a jiných ptáků v zájmovém chovu, obsah Balení: 1 Ks x Pták Automatické pítko nebo 1 Pc x Pták Automatický Podavač Poznámka: Prosím, dovolte 1-2mm chyby vzhledem k ruční měření. Položka barva zobrazena na fotografiích může být zobrazeno mírně lišit na monitoru počítače, protože monitory nejsou kalibrovány stejně. PLATBA: Před uvedením vašeho zájmu,prosím, potvrďte podrobnosti s námi, pokud máte požadavek na položky. Prosím provést platbu do 3 dnů od objednávky, pokud je to možné. ZÁSILKY: 1. Příprava Čas:potřebujeme 1-2 pracovní dny na přípravu vaší objednávky podle našich numberous objednávek každý den. 2. Prosím zkontrolujte vaši adresu, když píšete v Thecomplication.cz,pokud chcete změnit dříve, než jsme loď na ně, 3. Sledování zásilek informace dotazu můžete zkontrolovat informace přepravy z následujícího odkazu s sledování ne : www.17track.net/en ( zkopírovat do prohlížeče) 1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a naše služby,prosím, chvilku nechte nám possitive zpětnou vazbu s 5 hvězdami .budeme to ocení. 2. Jakýkoliv problém,prosím, kontaktujte nás, prosím, drž se dál od negativní zpětnou vazbu. My vám může poskytnout nejlepší řešení.

Prodávající Doporučení

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (6 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení