5KS Původní ER6VC119A pro Mitsubishi M70 M60 PLC Baterie ER6VC119B ER6V/3.6 V, 3,6 V Lithiová Baterie pro TOSHIBA vyrobeno v Japonsku

1 170.03 Kč 994.51 Kč Doručení zdarma

Štítky: plc fx2n, tank m60, taser zbraň lidí, baterie bm45, cp1e omron, fx3u, hromadu ag10 lithiová, plc, baterie plc, 3.6 v 700mah baterie.

Popis

  • Nominální Kapacita: Další
  • Číslo Modelu: ER6VC119A
  • Typ Baterie: LiSOCl2
  • Původ: JP(Původu)
  • Velikost: AA
  • Značka: CAMFM

5KS Původní ER6VC119A pro Mitsubishi M70 M60 PLC Baterie ER6VC119B ER6V/3.6 V, 3,6 V Lithiová Baterie pro TOSHIBA vyrobeno v Japonsku Baterie Specifikace:

Model: ER6VC119A

velikost:14.5*52(mm)

Napětí:3,6 V

Aplikovaná rozsah: vodoměr,plynoměr, elektroměr, hodiny reálného času,PLC paměti záložní napájení, měřicí přístroje, speciální elektronická zařízení atd.

PD: datum výroby je neustále aktualizován

Poznámka: Tato baterie nelze nabíjet Děkuji!!!!

Profil Společnosti :

Čas uplynul, od roku 1996, jsme byli se zaměřením na propagaci světově špičkové baterie produktů a technologií pro více než 20 let.

Baterie pro energetické technologie je geniální a trh se mění každým dnem.V zájmu lepší zdědit a inovovat, jsme importovali baterie více než 6000 Sku skladem.Produkt využívá pokrytí vojenských, komerčních, průmyslových a občanských sektorů.

Kromě agenta prodeje jako první na světě-line značkové baterie máme také OEM, ODM výrobky hluboké zpracování služby, technologie, více profesionální.

Po letech zkoumání a praxe baterie pro energetické technologie a kontinuální snaha o kvalitu, jsme získali podporu a potvrzení o mnoho průmyslu kolegy a vynikající zákazníky a získaly dobrou pověst a pověst na rozvoj průmyslu.

Jsme velmi poctěni, že pro tento a vyjádřit naše upřímné díky!!!

Generální Manažer: Joen

Tipy:

1. Děkuji moc za nákup našich výrobků.Aby bylo zajištěno, že můžete obdržet zboží co nejdříve, zajistíme vám zásilku do dvou pracovních dnů po zaplacení.

2. Když obdržíte produkt, prosím, použijte ji podle původní technické podmínky, žádné poškození nebo nesprávného použití, věnovat pozornost bezpečnosti a vyhnout se zranění.

3. Pokud zjistíte nějaké závady v produktu, prosím, kontaktujte nás kdykoliv do 7 dnů po obdržení zboží, budeme řešit to pro vás co nejdříve.

4. Budeme nenese odpovědnost za jakékoli ztráty nebo škody způsobené lidské příčiny.Pokud to není vhodné pro použití, které jste zakoupili, vrátíme vám peníze pro vás, jakmile je to možné, aniž by to ovlivnilo druhý prodej.Ale na nákladní dopravu hradí kupující.

5. Ještě jednou bychom chtěli vyjádřit naši upřímnou vděčnost za vaši důvěru a porozumění.Jsme také vám přeji zdraví a štěstí a všechno nejlepší!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení