8ks/Set Kovové Materiály Montessori Drát Puzzle IQ Mysli Hlavolam Puzzle pro Děti, Dospělé Anti-Stres Odlehčovací Hračky, Dárky

99.47 Kč 94.61 Kč Doručení zdarma

Štítky: eva ruky, lidský mozek, las puzzle, proti stresu, velké puzzle 1000, antistresová ruční, dětská hračka zrcátko, dřevo puzzel, vývojové vzdělávací hračky, složité dřevěné puzzle.

Popis

  • Funkce 5: vzdělávací hračky
  • Původ: KN(Původu)
  • Funkce 3: 3D PUZZLE
  • Číslo Modelu: montessori hračky
  • Věkové Rozmezí: < 3 roky starý
  • Funkce 2: Geometrický Tvar hračky
  • Značka: TOBEFU
  • Varování: Nejezte!
  • Funkce 1: Materiály Kov Montessori Puzzle
  • Puzzle Styl: montessori hračky
  • Pohlaví: Unisex
  • Styl: Geometrický Tvar
  • Materiál: Kovové
  • Funkce 4: montessori hračky

Materiál: Kov Styl: Montessori Puzzle Velikosti: 18.4*13.5*2.5 cm,7,5 cm*7,5 cm

Balení: 1 * Montessori Puzzle

Drop shipping: Můžeme vám nabídnout nejlepší ceny pro velkoobchod, a doporučit nejlepší zásilky.Prosím, neváhejte nás kontaktovat.

Zásilky: 1. Budeme obvykle postupovat objednávky do 3 pracovních dnů, jakmile je platba přijata(Dovolená může být prodloužena) . 2. To vždycky trvá asi 15-60 dní, aby se dospělo přes China post obyčejné malé paket plus a Čína příspěvek registrované letecké pošty . ( Poznámka:objednávky méně než 5 dolarů,budeme přepravní společností China Post Obyčejné Malé Paket Plus.To nemá žádné informace o sledování,ale rychlost je stejná.Objednávky více než $5 by mohly být sledovány.Pokud máte jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás . ) 3. Nabízíme také expresní doprava, jako je DHL, UPS, EMS, atd., prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud jste naléhavě potřebuje, nebo množství je velké.

4. Pokud jste neobdrželi vaši objednávku po uplynutí 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat vaše objednávky a dostat zpět k vám co nejdříve.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

5. Doba dodání:15-55 dnů.než 60 dnů,prosím, nepokoušejte se otevřít spor.

6.pokud se vám nebude dostávat to v čase,prosím, kontaktujte nás, aby se reufnd nebo odeslat nový balíček Vrátíte: 1. Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud jste neobdrželi zásilky,budeme to sledovat a odpovědět co nejdříve. 2. Budeme akceptovat výnosy a náhrady do 15 dnů po objednávce úspěšně absolvováno, prosím, kontaktujte nás.

1. Máte 7 dní na nás obrátit a 60 dní na vrácení to od data, kdy obdržel.Pokud položka je ve svém držení více než 7 dnů, bude považováno za použité a MY NEBUDE PROBLÉM NÁHRADU NEBO VÝMĚNU na vás.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY !

(Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.)

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše číslo objednávky.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU , po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz.NEBO , můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.Zpětnou vazbu: 1. Jestliže produkty, které jste obdrželi, byl poškozen nebo špatně styly, prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu první, prosím, kontaktujte nás,budeme řešit to a dám vám uspokojivou odpověď. 2. Prosím, nechte 5-hvězdičkový zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, budeme si toho vážím (Položky, jak je Popsáno 5 hvězd, Komunikace, 5 hvězdiček, Dodací lhůta 5-hvězdy).

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (3 votes)

5
Gmoney2087 2021-01-25

small but very cool and good quality

5
Paragraf 12 2020-11-30

All right, just as it appears in The fito

5
Erik Avk 2020-12-22

Super Puzzle, only small.

Přidat recenzi

Hodnocení