S ROBOTA, Analogové FPV FatShark Modul Adaptér V2 pro DJI Digitální FPV Brýle 3D tisk shell RPI188

236.08 Kč Doručení zdarma

Štítky: dji robomaster s1, fpv goggl, dji robomaster, brýle brýle dji, robomaster díly, fatshark, phantom fpv, fatshark hdo, dji fpv letět více combo, 260mAh.

Popis

  • Značka: S
  • Kompatibilní s: UNO
  • Příslušenství Typ: Rozšíření Představenstva

Analogové FPV FatShark Modul Adaptér V2 pro DJI Digitální FPV Brýle 3D tisk shell digitální systém přenosu obrazu a vizuální vnímání DJI FPV brýle jsou vývoj FPV průmyslu. Ve stejné době, analogové FPV systém reprezentován tuku žraloka také má velmi velký tržní základny a drží kapacitu. Design URUAV 5,8 G RX PORT 3.0 je stanovena s DJI brýle čelenka šroub, a může být instalován zcela na straně DJI brýle, tak, že to může použít fatshark nebo různých třetích stran tuku žraloka rozhraní 5,8 G přijímač systému, pro přenos video a audio signály na vysoce kvalitní obrazovce DJI FPV brýle pro sledování nebo nahrávání. Kompaktní a lehký 5,8 G RX PORT 3.0 je univerzální a bude užil si lidmi, kteří mají oba analogové a digitální FPV letu zařízení.

Popis:

Model: 5,8 G RX Port3.0

Rozměr: 55 * 28 * 11mm

Hmotnost: 10 g (bez kabelu)

Příkon: 2S-4S (DC5.5 * 2.1)

Vnitřní napětí: 5V 3A (s pad výstup)

Výstupní výkon: 2S-4S (DC5.5 * 2.1)

Vstupní Signál: Standard Fat Shark Přijímač Port

Včetně třetích stran přijímače: Reaxacc Zběsile, atd.

Výstupní signál: Standard audio / video

Podpora DVR Port

Aktualizace:

* Dodává vypínač a dodává standardní DVR rozhraní (rozhraní pro nahrávání modulu). Verze 2.0 nyní můžete nahrávat DVR, ale nelze nahrávat zvuk. Rezervovali jsme standardní DVR rozhraní pro záznam obrazu a zvuku.

* Podpora AV analogový vysílač video nahrávání. Uživatelé potřebují obnovit tovární nastavení, aby bylo zajištěno normální použití AV IN funkce rozhraní.

* Pevné hranice problém zobrazení AV V analogové video vysílač.

* Optimalizovat AV V analogové video vysílač pro zlepšení výkonu v reálném čase vysílání.

* Podpora uživatelem definované výběr OSD zobrazení obsahu z FPV Brýle, podpora 24 OSD informace, definice, projevy Betaflight.

* Když je video přenosová vzdálenost je větší než 1km, video vysílač můžete nastavit frame rate a kód kurzu adaptivně v závislosti na vzdálenosti a šířky pásma kanálu.

* Podpora dálkového ovládání pro připojení k PC přes USD kabel a ovládání simulátoru.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení