Nerezová Ocel Jedné Vrstvě Jídlo Rack Kuchyňské Organizátor Skladování Odsávač Sušení Desky Police Dřez Nůž, Vidlička Obal Příslušenstv

646.14 Kč 355.45 Kč Doručení zdarma

Štítky: náhradní nože, koupelna umyvadlo, kuchyně varhany, kuchyňský nůž, stojan storag, muži skladovací stojan, tabulka police organizátor, miska odkapávač, escurreplatos cocina, fólie skladování organizátor.

Popis

  • Původ: KN(Původu)

Funkce

1.Rez Důkaz: Potravinářské nerezové oceli 304. Nerezové materiály jsou odolné proti korozi, trvanlivé a nebude korozi nebo vyblednutí 2.unkční Design - Pojme až 8 desek, a to zahrnuje odnímatelnou 2-prostor plastové nádobí držáku, to může kanalizace a suší nádobí jako hrnky, šálky, a může také mozků zeleniny a ovoce v košíku. 3.3 KS Set - odkapávač+Nádobí držák+vypusťte zásobník s černým drainboard, nejlepší nerezová miska odkapávač, stojan na sušení prádla s tray set pro kuchyňské linky 4.Space Saver : Tento odkapávač rozšiřuje pro použití na lince, ve dřezu nebo nad umyvadlem 5.Měkké a Potažené Oceli Drát : Chrání nádobí proti čipy a škrábance. Odkapávač sinkware nastavení můžete ukládat, lžíce, hůlky, hrnek, sklenice, mísy, nádobí a jiné kuchyňské nádobí Vyrobeny z nerezového materiálu, tento pokrm stojan funkce rzi-důkaz, takže je odolné a robustní, a pak to může ušetřit více místa díky své velké kapacity.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.67 out of 5 (3 votes)

5
Porpenteen 2021-01-28

bueno

5
Kudryavcev Andre 2021-02-01

Five Stars many thanks

1
Jamplok 2021-02-04

It serves well as a dishwasher but is not suitable for dropping water.

Přidat recenzi

Hodnocení