Ruční Ametyst Křišťálové Koule Orgonitu Pyramida 60MM S Obsidian Orgonového Energii Reiki Léčení Crystal Psychika

618.95 Kč 557.05 Kč Doručení zdarma

Štítky: ručně vyráběné kovové, náboženské piramide, černý obsidián, roewe rx5, orgonit, Crystal, reiki symbol, pyramida, ametyst kámen, míč crystal.

Popis

  • Položka Délka: 6cm
  • Hmotnost Položky: 200g
  • Materiál: Přírodní Kámen
  • Položka Výška: 6cm
  • Vlastnosti Produktu: ruční práce
  • Šířka Položky: 6cm
  • Typ Položky: Šperky Zjištění
  • Číslo Modelu: 08

Ruční Ametyst Křišťálové Koule Orgonitu Pyramida 60MM S Obsidian Orgonového Energii Reiki Léčení Crystal Psychika

Materiály Ametyst Křišťálové Koule,Obsidián,Kov, prsten,Zlaté fólie,pryskyřice,Modrá bling papíry,láska Ideální pro Čakra práce, Reiki léčení, krystalové mřížky, domácí kancelář dekor, dárky, a další!Základní opatření: Přibl. 60mm Balení Obsahuje: 1ks psychika pyramida s vynikající balení. >> Ametyst je kámen duchovní ochranu a čištění, čištění energetické pole negativní vlivy a přílohy, a vytváří rezonanční štít duchovní Světla kolem těla.Působí jako bariéra proti nižší energií, psychický útok, geopatogenní stres a nezdravé životní prostředí.Pokud jde o posílení vitality a posílení mobility: úloha a účinnost obsidian se projevuje především ve schopnosti posílit ledviny, absorbovat onemocnění, zlepšení spánku, a zlepšit slabost těla.Má zlepšující vliv na eliminaci kouření, alkoholismu a drogové závislosti návyky.To může také zmírnit lidí je stres, aby se lidé v klidu, a může odstranit emocionální úzkost, a aby si lidé více stabilní.To může také posílit mobilitu a posílit charisma, dostředivá síla a rozhodovací pravomoci vůdce.Kromě negativní energie lidského těla: energie obsidián je silný a velmi čisté, a to je absorpční energie.Proto, v roli obsidián, jeho roli při odstraňování negativní energie je obzvláště prominentní.To může účinně odstranit své vlastní dusí a špatné štěstí.Protože to je Ručně vyrobený produkt,a krystaly a kameny jsou odlišné od sebe navzájem,takže je normální, že vypadá jinak.Ale rozdíl dělá každý Psychika pyramida Unikátní.Orgonit Krystaly, Pyramidy Vyrobený Orgonit Kovy a Různé Přírodní Krystaly zdroj z různých části světa.Výkonný Vibrační Energie je generována při Fyzické Čakry, krystaly reagují s Orgonového Energie, které přinášejí pozitivity všude kolem.

UPOZORNĚNÍ:

1. Prosím, nechte trochu chyba vzhledem k ruční měření. 2. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Prosím, ujistěte se, že vám nebude vadit, že před zaplacením. 3. Protože to je ručně dělané, pryskyřice, výrobek,takže to je normální, to má některé visiable bublina.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Afrizal Boys 2021-02-04

tres bien emballé dans une jolie boîte ! merci beaucoup.

5
Mercy Tingcoy2000 2020-10-16

I arrive perfect, well wrapped, all very cute and quality! I loved it!

Přidat recenzi

Hodnocení