90W 220v AC reduktorem motoru / motoru / rychlost regulace motoru / 51K90RGN-CF / 5GN5K

2 816.65 Kč Doručení zdarma

Štítky: ovládání rychlosti ventilátoru, dlouho velikost jekets, dc guvernér, micro speed redukce, otáčky motoru reduktor malé, 220v motorem, fan ovládání rychlosti motoru, servo motor rychlosti redukce, lanyuxuan sandál, lanyuxuan parka.

Popis

  • Značka: LanYuXuan
  • Typ: Ruční Nářadí Dílů

Výše uvedená cena je rychlost motoru + redukce cena, guvernér musí být zakoupeny samostatně, guvernér je připojen: http://item.taobao.com/item.htm?id=38835505216 a tam jsou nosné držáky, nutné Při kontaktovat on-line zákaznický servis, děkuji vám, přeji vám šťastný nakupování

Vlastnosti malé rychlosti-regulace motory: (sub-stupňová regulace typ a pevné rychlostní typ)

⑴ Výkon: 6W, 15W, 25W, 40W, 60W, 90W 120W 140W 180W 200W 250W

⑵ Snížení poměru: 1: 3/5 / 7.5 / 10 / 12.5 / 15/18/20/25/30/36/40/50/60/75/90/100/120/150/180/200

⑶ Napětí: 110V 220V, 380V

① Rychlost regulace motoru: S regulátorem otáček, rozsah nastavitelná rychlost je široký: 90 ~ 1400 RPM, tam je snímač rychlosti uvnitř, a zpětné vazby je kontrola implementována, takže frekvence napájení změn, a jeho předepsaný počet otáček se nikdy nezmění.

② Jednofázový indukční motor: Kondenzátor, indukční motor může být používán nepřetržitě, s vysokým výkonem a nízkou hlučností.

③ Reverzibilní motor: S funkcí okamžité konverze vpřed a vzad, téměř žádné overtravel jevu dojde. Protože to přijímá vyváženou vinutí metoda a vestavěný jednoduchý brzdný mechanismus. Je možné přepínat mezi vpřed a vzad okamžitě.

④ Elektromagnetické brzdy motoru: může aut. zabrždění v krátké době, a brzda začne do 2 ~ 4 revolucí, když tam je žádné zatížení, což bezpečný brzdný výkon

⑷ Široce používán v přesných převodovka, zvedání, tisk, balení, zdravotní, potraviny, elektronika, filmová a televizní zařízení a dalších automatizovaných a polo-automatizovaných zařízení pro přenos. To má výhody nízká hlučnost, nízká spotřeba energie, vysoká přesnost a vysoká účinnost.

Vítáme zákazníky, aby

Všechny produkty v tomto obchodě jsou přijímána v druhu, budeme přísně zkušební stroj před odesláním, prosím, Taobao přátelé, buďte ujištěni, koupit. Pokud existují nějaké nedostatky, prosím, zeptejte se přátel z Taobao za jejich cenné připomínky. Děkuji.

Poštovné návod:

Velké položky jsou obecně logistika-založené, a poštovné označené na prodejně dítě je v Jiangsu, Zhejiang a Šanghaji. Jiangsu, Zhejiang a Shanghai nákladní sazby začínají na 6 juanů, a každý další hmotnost začíná na 1 kilogram + 1 juanů, a dalších provincií a měst začínají na 15 až 20 juanů za kilogram, a každé spojité hmotnost 1 kg + 5 až 10 juanů. Poštovné problémy. Kontaktovat on-line zákaznický servis, děkuji vám za vaši spolupráci! Kurýr spolupracující s firmou je Yunda Express. [Zákazníci v naléhavé potřebě zboží, prosím, informujte majitele, poslat SF Express] Tam je žádné zvláštní označení, výchozí dodání.

Návrat návod:

1, je-Li výrobek musí být vrácen z důvodu problémů s kvalitou v našem obchodě, náš obchod bude nést náklad!

2, Pokud zákazník potřebuje vrátit nebo vyměnit výrobek, protože jeho vlastní problémy, návrat expediční poplatek hradí zákazník sám!

3, Pokud si objednáte speciální produkt, nelze jej vrátit (bez výměny). Například, pokud jste se vrátit násilně nebo dát špatné hodnocení nebo střední recenzi, náš obchod musí stěžovat na konci!

výhody produktu:

1. Ozubená kola naší převodové motory jsou ztluštělé, což může prodloužit životnost převodové motory.

Opatření:

1. Zapojení podle správné metody

2. Motor by neměl běžet po dlouhou dobu bez zatížení nebo přetížení a nízké provozní rychlosti a stání, aby se zabránilo nadměrnému zvýšení teploty

3. Olověný drát motoru rychlost měření stroje nemůže být taženy silou, aby nedošlo k přerušení vnitřní cívky

4. Nechci rozebírat a sestavit reduktorem, který byl sestaven tak, aby se zabránilo prachu nebo hluku způsobené špatnou výbavu zapojení.

5. Když se výstupní hřídel motoru a převodovce je spojen se zátěží, to nemůže být srazil nebo vymačkané gravitací, aby se zabránilo vnitřní deformace a posunutí, což má za následek vážné hluk nebo přilepená jev

A

Produkt pracovní prostředí:

Rychlost, rozsah regulace motoru je široký, a regulace rychlosti vlastnosti jsou hladké;

Pracovní prostředí požadavky: nadmořská výška ≤2500m; okolní teplota: -20 ℃ - + 60 ℃; relativní vlhkost

1. Produkt Rich Naše společnost se nachází v Čína je největší velkoobchodní trh. Jakýkoliv produkt, který potřebujete, může být odeslán do mě s obrázky produktů nebo modelů. Já vám nejnižší nabídky co nejdříve, a pak dal produkt na prodejně pro vás koupit. 2.Zajištění kvality Všechny výrobky prodávané v obchodě jsou originální, prosím, buďte ujištěni, koupit! Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně produktu, prosím kontaktujte nás na Thecomplication.cz a my vám odpovíme vám do 12 hodin! 3.Záruční servis Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a budete také získat 5 bodů pro zpětnou vazbu. 4. Doprava Zaručit balíček informací může být vystopován. Pokud jste neobdrželi balíček po 60 dnech, můžete nás kontaktovat a my vám vrátíme peníze v plné výši. 5.Kontaktujte Nás Email:[email protected] Facebook:18674775070 whatsapp:+8618674775070

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení