40W CO2 USB laserové Gravírování Řezací Stroj Rytec Fréza 220V/110V

10 155.35 Kč 9 241.30 Kč Doručení zdarma

Štítky: laserové trubice, papír, laserové gravírování, laserové ukazovátko, cnc router, co2 laser machin, objektiv 40w laser, k40, vlákno laserové řezací stroje, orthur cnc laser, ym laser co2.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • stav: Nové
  • Je Inteligentní Zařízení: No
  • Číslo Modelu: 1GY01-0013-EU
  • CNC nebo Ne: cnc
  • Certifikace: CE
  • Značka: Yonntech

Upozornění:stroj bude odeslán z našeho KRÁLOVSTVÍ skladu, ale prosím, žádné starosti,nemusíte platit za celní.

Tento vysoce přesné a vysokorychlostní CO2 laser rytec integruje nejnovější technologie poskytnout návrhy s horní linie rychlost a přesnost. Pomocí USB portu připojte rytec do počítače a dívat se na obrázky z vašeho počítače se objeví ve vašem gravírování. To může podporovat mnoho modelů tisk (zkontrolujte specifikace pro více informací) a může krájet a řezat do různých materiálů, jako je dřevo, kámen, kůže, křišťál, papír a fólie.

Proč si vybrat nás

Vlastnosti: LCD displej, který je použit pro vodu monitorování teploty. Corel Draw Software: Má schopnost obou NewlySeal a NewlyDraw a tak to může být použit v obou carving a řezání funguje. Základní desky a čipové: Přijmout Japonsko dovezený, který lze ovládat gravírování přesnější. Ložiska: Přijmout Německo dováží a vysoká přesnost krokování pás, který nejen, aby gravírování přesnější, také se strojem času života dvakrát až třikrát, než obyčejné CO2 laser rytec. Vyztužené a zesílené tělo stroje se doprava zcela být bezpečnější a delší životnost. Postavil teplo rozptýlené ventilátor snížit všechny elektronické komponenty teplota. Tak prodlužují elektronické součásti života a vyšší odborné volatility. Toto zařízení podporuje jakýkoliv model tiskárny, skeneru. Být kompatibilní s TIF mezinárodní standardní písma a BMP/JPG/JPEG/WMF/EMF/PLT. Počítačový systém: Window 7,Window 8, Window XP. APPLE systém nepoužije. Na Ampérmetry a Regulační Spínače se Změní na Digitální Ovládací Panel, a Regulační Přesnost je Dosáhnout 0,1%

Technické Parametry: Výkon Laseru: 40W Typ Laseru: CO2 Plyn Proud: 0~22mA Trubice Spoušť Volt: 20KV Trubice Provozní Volt: 15KV Gravírování Oblast: 12x8inch (300x200mm) Certifikáty: CE Typ Motoru: Krokový Motor Spotřeba Energie: ≤250W Rozhraní pro Počítač: USB Port, Způsob Chlazení: Vodní Chlazení (Vodní Čerpadlo patří) Laserové Trubice (life hodin): 1000-1300 Hodin Gravírování Rychlost: 0-19.68./s (0-500 mm/s) Rychlost Řezání: 0-15.74./s (0-400 mm/s), Poměr Rozlišení: 0,001 in (0.026 mm) / (1000 dpi) Resetování Polohy: ≤0.0004 v (0,01 mm) Grafický Formát, který podporuje: BMP/JPG/JPEG/WMF/EMF/PLT Rozměry Výrobku: 31.5 X 19.7 X 8v.(800x500x200mm) Balení Rozměry:390x620x930mm Produktu Hmotnost: 27Kg/60 liber (poštovné 30 kg/67lb)

Aplikace: To je široce používán v těsnění/razítka, gravírování, elektronické, řemesla a dárek, oděv, kůže, hračky, počítačové výšivky, balení a tisk, výrobu obuvi, nábytku, reklamní průmysl ect. Vhodné na pryž, plasty, křišťál, Plexisklo, akryláty, bambusové a dřevěné, mramor, žula,keramika, sklo, porcelán, papír, oděv, jade článku, sklo, shell a dalších nekovových materiálů.

Balení: 1 x CO2 LASER Rytec 1 x anglický Uživatelský Manuál 1 x Čerpadlo 1 x Kouřové Trubky 1 x Kouře Ventilátor 1 x Napájecí Vodič 1 x USB Kabel 1 x USB Klíč, 1 x Příslušenství Taška 1 x Návod Videa

Zajistíme dopravu, jakmile vaše platba projít kontrola Thecomplication.cz ve všední dny.

Nepřijímáme Post Office BOX adresu.

Položku Odeslat Do : Alaska/Havaj,USA Protektoráty, APO/FPO, je Třeba Přidat Další Poštovné, Prosím, Laskavě Kontaktujte Nás Dříve.

Zboží Neposílejte Na

Baleárské a kanárské ostrovy Ve Španělsku

Jersey a Guernesey (GY1-9,JE1-4,BF) Ve velké BRITÁNII

Campione d ' Italia: 22060 ; Livigno: 23030 V Itálii

Na pozemku dispečink. Pokud zboží máme skladem v našem odpovídající skladu,budeme vybírat místní vhodný dodání způsob, jak zvládnout svůj balíček.

Téměř všechny zásilky budou doručeny přímo z našich několika sklady na ruce/dveře, To bude velmi ocenil, pokud necháte nám platné kontaktní telefonní číslo.

Všechny naše položky (Kromě uvedené) jsou ujištěna, že je zbrusu nové a provádí s nejméně 12 měsíců záruka.

Poškozený, když přišel,prosím, družstevní fotit na poškozené části a poslat k nám pro ověření a řešení.

Kupující nést poštovné za vrácení, musíme zaplatit znovu odeslat.

Nic nebude dokonalé.Pokud vás neuspokojila naše služby, nebo Pokud zboží přišlo poškozené.nebo část vynechal, nebo položky, jak je popsáno, prosím, zprávu nám,budeme poskytovat vám spokojen řešení a zůstat s vámi, dokud problém vyřešen. Dále,Prosím, nenechávejte nízké hodnocení zpětnou vazbu na náš účet, než se dostane řešení, protože to bude bolestivá rána pro nás. Naopak,vaše velkoryse 5hvězdy pěkné zpětná vazba bude velkou motivací pro nás bylo lepší prodávajícího. Doufám, že si yourcomprehension.

Vrácení/Náhrada je přijata do 7 dnů, nemáme vrácení expediční poplatek na výnosy, které jsou non-vadné.Prosím, kontaktujte nás pro zpáteční adresu. Prosím, aby se položky pobytu původního balení včetně veškerého příslušenství a dokumentace, které byly dodány s produktem. Výnosy musí být zabaleno vhodným způsobem, aby se zabránilo poškození během přepravy. Produkt(y), poškození během přepravy zaniká záruka.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.5 out of 5 (2 votes)

4
Anatoliigornak 2020-11-25

Item received well packaged, double cardboard package. Everything on item description was included. X axis was bit wrapped and also bed metal plate, but thise can be fixed easily and meta bed will be replaced with nested plate. Did not power on this device yet.

5
Valerie Lowmk 2020-12-30

Very fast delivered, case was broken, but seller communicated fast.

Přidat recenzi

Hodnocení