4ks High-end krátkou stopkou tesař ocelové dláto Chrom-Vanadiová Ocel Řezbářství Sada Ploché Dláto Sada Řezbáři Rytí Nůž.

2 829.47 Kč Doručení zdarma

Štítky: jiskra kamene, shaper dřeva, pánské dláta, hrob, carver elektrické, dláto sada dřevo, carver nástroj, carv nůž, karbid řezbářství bitů, sekáč dřeva.

Popis

  • Značka: OLOEY
  • Materiál Čepele: Chrom-vanadová Ocel
  • Použití: Zpracování dřeva
  • DIY Dodávky: Zpracování dřeva
  • Tvar Rukojeti: Náměstí
  • Typ: Řezbářské Dláto
  • Číslo Modelu: 008
  • Původ: KN(Původu)

Pokud potřebujete pomoc nebo máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte nás. Jsme velmi rádi, že na pomoc pro vás. Factory outlet: 1). Zajištění vysoké kvality a nejvyšších logistických služeb. Nechť si každý zákazník může nakupovat šťastně. 2). Každý produkt je pečlivě kontrolována a testována v oddělení testování před odesláním, aby se zabránilo případné chyby. Prosím, buďte ujištěni, že zákazníci nákup. 3). Po zadání objednávky, slibujeme, že budeme dodávat zboží do 24 hodin a poskytovat logistické číslo. (S výjimkou hlavních prázdnin)

4ks High-end krátkou stopkou tesař, dláto Chrom-Vanadiová Ocel Řezbářství Sada Dřevěných Pracovních Nástrojů Ploché Dláto Sada Řezbáři Rytí Nůž [chrom-vanadiové 100 ruční ploché dláto] 25 mm 135 g 19mm 125 g 13 mm 100 g 6mm 80 g 4ks hmotnost: 440 g, Materiál: Chrom-Vanadiová Ocel Náčelník celkem dlouho 173 MILIMETRŮ Dláto délka 63MM délka Rukojeti 75MM

1. Naše výrobky splňují dovozní a vývozní normy a jsou kvalifikované produkty. Můžete nakupovat s důvěrou, a přejeme vám šťastný nakupování.

2. Po obdržení vaší objednávky, zajistíme kontroly výroby pro vás a poskytovat nejrychlejší dopravní servis. Prosím, buďte trpěliví s vaším balíčkem. 3. Můžete nám říct, hodnotu, kterou chcete nám věnovat pozornost, nebo budeme deklarovat to jako "nadaný dárek" s nižší hodnotou. 4. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní zpětnou vazbu, nebo zahájit spor na Thecomplication.cz. 5. SOS, prosím, dejte nám příležitost vyřešit všechny problémy. Chápeme, že problémy se můžete setkat, a uděláme, co bude v našich silách, aby vyhovoval vašim potřebám. 6. Pokud jste spokojeni s našimi produkty, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu (prosím, 5 hvězdiček). Opravdu potřebujeme vaši pomoc. 1. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební procesor PODMÍNĚNÁ 2. Pokud chcete, aby velkou objednávku , prosím, kontaktujte nás dříve, než dokončíte platbu jako můžeme vám poskytnout další slevu. 3. Tip: Thecomplication.cz potřeba 12-24 hodin ověřit vaši platbu, prosím, buďte trpěliví. 4. Někdy,když uděláte platbu bankovním převodem, vaše banka může potřebovat 3-5 woring dnů potvrdit.(například,některé Brazílie (Boleto).když je vaše platba potvrzena,budeme posílat do 1 - 3 dnů.

1. Naše výrobky splňují dovozní a vývozní normy a jsou kvalifikované produkty. Můžete nakupovat s důvěrou, a přejeme vám šťastný nakupování.

2. Po obdržení vaší objednávky, zajistíme kontroly výroby pro vás a poskytovat nejrychlejší dopravní servis. Prosím, buďte trpěliví s vaším balíčkem. 3. Můžete nám říct, hodnotu, kterou chcete nám věnovat pozornost, nebo budeme deklarovat to jako "nadaný dárek" s nižší hodnotou. 4. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní zpětnou vazbu, nebo zahájit spor na Thecomplication.cz. 5. SOS, prosím, dejte nám příležitost vyřešit všechny problémy. Chápeme, že problémy se můžete setkat, a uděláme, co bude v našich silách, aby vyhovoval vašim potřebám. 6. Pokud jste spokojeni s našimi produkty, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu (prosím, 5 hvězdiček). Opravdu potřebujeme vaši pomoc. 1. Prosím, laskavě zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu (5 hvězdiček, prosím) pokud jste spokojeni s naší položky. Díky Moc. 2. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor na Thecomplication.cz. 3. Prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém. Chápeme obavy, které můžete mít, a bude se snažit v našich silách uspokojit vás.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení