2 KS 20 x 8,7 cm Flitry Zrcadlo Výšivky, Záplaty na Oblečení Železa na Korálkování Patch DIY Šití Samolepky Zlaté Flitry Nášivky

154.74 Kč Doručení zdarma

Štítky: dice patch, fubar patch, kanál patch, žehlička patch pack, c patch, hadřík pro patch, krev náplast, ghibli patch, peří patch, dívčí patch.

Popis

  • Číslo Modelu: SS-1
  • Kvalitní: 2ks/lot
  • Značka: WU YU CONG
  • Tvar: Zrcadlo
  • Styl: Žehlička-Na
  • Technics: Zdobený
  • Typ Produktu: Opravy
  • Velikost: 20 x 8.7 cm
  • barva: Zlato
  • Funkce: Eco-Friendly

6068342112671049 Všechny Druhy PEmbroidered Nášivky,DIY Korálky Opravy a Zdobený Náplasti 2 KS 20 x 8,7 cm Flitry Zrcadlo Výšivky, Záplaty na Oblečení Železa na Korálkování Patch DIY Šití Samolepky Zlaté Flitry Nášivky Upozornění:

Prosím, pečlivě porovnává, a potvrdil

Pokud potřebujete konkrétní číslo, prosím, zanechte nám zprávu.

Plné vyšívání , velmi kvalitní !!!!

Žehlicí hadříkem připojeno k použití: všeobecné malé rozměry, tloušťka 0,1 cm, široký sortiment materiálů vhodných pro srovnání, pomocí nejvíce jednoduché. 1. horko před zadní udržovat v čistotě pomocí metody železa teplota je upravena tak, aby se vešly do oblečení teplotu. 2. vložit do správné polohy potřebnou látku (nepoužívejte roztrhat plast), horké a zpět několikrát, obvykle hoří asi 15 sekund. 3. Aby se zabránilo sežehnout, můžete vložit tenký bavlněné tkaniny mat (musí to být bavlna yo, nezmizí-li tkanina). Po kontrole, jestli horká dobré hrany na hranu více, než pár sexy. 4. obtisky také kořen tloušťka určit rozsah teplota, trochu tlustý, musí být teplota vyšší, některé dlouhé horké času. Pro obzvláště husté tkaniny samolepky, pak můžete vypálit pár do zad. 5. Zvláštní Poznámka: Pro tkaniny s flitry nebo povrch relativně světlé samolepky (vzhledem flitry jsou výrobky z plastů), musí být vrstva z tkaniny pad s nízkými železa (150 stupních Celsia nebo méně), nebo přímo s parní žehlička. V horní vrstvě vlhkým hadříkem nebo tamponem. Aby nedošlo k způsobit plastové fólie teplota tání. 6. Nejlepší způsob, jak se spálit po dobrém, držet s jehlou a nití v tkanině okraj pár stehů, což je více bezpečné a velmi poslušný. 7. domácí bez železa mohou být také přímo použít stejnou barvu čáry bude připojen k látkové šité na oblečení. Po žehlit, obecně mohou být dlouhodobé a oblečení (nebo jiné textilie). Jako určitou dobu po jeho vypnutí, nebo spadne po umytí, vysvětluje žehlička při žehlení teplota je nízká, nebo stisknutím tlačítka čas je příliš krátký, může se zopakovat původní operace, bude to velmi horké znovu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení