RC Auta Trax Trx-4 Trx4 Axial SCX10 90046 D90 RC Rock Crawler RC Simulace stoupání Auto Světla, Střešní světlíky 36 LED Světla

150.32 Kč 115.83 Kč Doručení zdarma

Štítky: lezecká stěna rc auta, kabel pro střechy, střešní nosič křídlo, 8 mm měděný drát, skalní lezení rc, kabelové trubky, plechové pouzdro rock, střešní punk, rock rock kroužky, lezení stavebnice rc.

Popis

  • Plast Typ: PC
  • Upgrade Díly/Příslušenství: Auta Shell
  • Čtyři-Pohon kola Atributy: Shell/Rám/Křídlo/Kus
  • Pro Typ Vozidla: Auta
  • Nástroj Dodávky: Sestavené třídy
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: EQ-72
  • Technické parametry: Hodnota 6
  • Značka: EQcts
  • RC Díly A Accs: Konektory/Kabeláž
  • Použití: Vozidla A Dálkové Ovládání Hračky

RC Auta Trx-4 Trx4 Axial SCX10 90046 D90 RC Rock Crawler RC Simulace stoupání Auto Světla, Střešní světlíky 36 LED Světla Jemné Připomenutí: ----Jak je pro China Post Obyčejné Malé Paket Plus , balíček bude odeslán z Laosu. Zásilku může pouze být sledována v Číně, ne v cílové zemi. Nebojte se, je velmi stabilní hospodářský lodní kanál více než dva roky. Pokud chcete pokračovat ve sledování, vyberte si prosím jiný způsob dopravy. ----Při Dodání je konec, ale balík ještě nedorazil, prosím, nechte nám vzkaz ,budeme prodloužit termín Dodání pro vás. ----Pokud tam je nějaký problém,prosím neváhejte a kontaktujte nás,odpovíme vám do 24 hodin. ----Prosím, nenechávejte nás negativní zpětnou vazbu, budeme rádi.

Spcifications : Položka: RC Rock Crawler 36 LED Světlo Vstup: 5v-7,4 v Kompatibilní s: 1/10 Scale RC Rock Crawler Balení: 1* LED světlo Sada Spokojenosti Zákazníků, Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud máte jakékoliv dotazy nebo obavy před nebo po vašem nákupu. Zavázali jsme se k vaší 100% spokojenosti. Platba

Existuje mnoho platební metody jsou k dispozici,platební Podmínky dovoleno být tím, Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, Bankovní Převod a tak dále.

Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás. Chránit vaše zájmy, vaše platba bude dočasně v držení Thecomplication.cz, a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni.

pokud nevíte, jak zaplatit peníze,

přečtěte si prosím tento link:http://help.Thecomplication.cz/payment_method.html

Doprava

1). Přepravní náklady: Klikněte na tlačítko "Doprava a platba" kartu na detailní stránku produktu, a uvidíte dodací údaje. Si můžete spočítat přepravní náklady zadáním požadované informace.

2). Přepravní doba: doba přepravy se liší s různými způsoby dopravy.

3). Položka Doba Zpracování: doba zpracování pro konkrétní pořadí se liší podle typu produktu a stavu populací.

Návrat Politiky

Pokud chcete vyměňovat položky, které obdržel, musíte nás kontaktovat do 3 dnů od obdržení vaší objednávky. A vy byste měli platit dodatečné přepravní poplatky vzniklé a položky, vrátil by měly být uchovávány v jejich původní stav.

Zpětná vazba

Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu. Děkuji!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (2 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení