Nové Pro iphone 11 11Pro 11 Pro Max Originální náhradní zadní kamera, jasné zaměření, jasné barvy OEM Test Zadní Kamery

1 089.34 Kč Doručení zdarma

Štítky: iphone x jk měkké, iphone 11pro fotoaparát chránit, iphone 11pro zpět, zkušební tyče 3, objektiv canon motor, screeniphone x, zobrazení iphon 11, 11 pro zobrazení, graf, zadní fotoaparát xs max.

Popis

  • Model Číslo 1: pro iphone 11
  • Model Číslo 3: Pro iPhone 11Promax
  • Kompatibilní Značka: pro iphone 11 11Pro Max
  • Model Číslo 2: Pro iPhone 11Pro
  • Kompatibilní iPhone Model: iphone12
  • Použití: Zadní Kamera
  • Původ: KN(Původu)
  • Certifikace: CE
  • Design: BAR
  • Číslo Modelu: 11 pro max.

[xlmodel]-[custom]-[8888] 100% Nové Pro iphone 11 11Pro 11 Pro Max Originální náhradní zadní kamera, jasné zaměření, jasné barvy OEM Test Zadní Kamery

Popis:

1.Rychlé dodání po zaplacení potvrzena.

2.Všechny náhradní díly testovány před odesláním.

3.Přijít s bezpečné balení.

4.Velké množství skladem.

5.Vynikající po-prodejní servis.

O Číně Post Obyčejné Malé Paket Plus poštovné,přepravní poplatek nejlevnější,ALE nejpomalejší rychlost doprava,dodací lhůta, možná více 60 dnů.nemůže to být tracke.takže prosím, přemýšlejte o tom, než si jej vyberete.

POKUD NECHCETE ČEKAT DLOUHOU DOBU,PROSÍM, DONT VYBRAT.

O Doprava:

. Položky budou odeslány do 2 pracovních dnů od platby zúčtovány.

. Produkt přepravní sledovací číslo bude doporučeno, aby si.Mějte, prosím, kontaktovat s místní poštou po vaší dostanete sledovací číslo.

. Dodací lhůta při nákupu Místech, pokud se rozhodnete China Post Air mail,

O Vrácení Peněz:

. Všechny produkty byly kontrolovány a baleny v dobrém stavu.

. Pokud nejste spokojeni, když obdržíte položky, prosím, vrátit je do 30 dní na výměnu nebo vrácení peněz.

. Prosím, aby všechny originální zboží nepoškozené v re-prodejného stavu pro vrácení položky.Vrácení zásilky cena je odpovědnost kupujícího.

O Zpětnou Vazbu:

. Zpětná vazba je velmi důležité, aby Thecomplication.cz koupit zkušenosti.Věříme, že si můžete vychutnat dobré kupující zkušenosti s námi.Pokud jste spokojeni s vaším nákupem a náš celkový servis, věnujte prosím chvilku opustit nám pozitivní zpětnou vazbu o celkové Podrobné Prodejní Hodnocení(DSR) 5-Star.

. Pokud narazíte na nějaké problémy, o ničem, prosím, neváhejte a pošlete nám poptávku a my uděláme naše nejlepší, aby vám pomohou vyřešit problém.

. Pokud máte pocit, nějaké insatisfaction, také prosím, neváhejte a dejte nám vědět, dát nám druhou šanci napravit to, než se rozhodnete opustit žádné neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.

O Platba:

. Budeme jen loď položky na dodací adresu, kterou jste potvrdil s Thecomplication.cz, takže prosím potvrďte na adresu sídla na Thecomplication.cz webové stránky je správné.

. Žádné dovozní poplatky nebo poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Děkuji vám za pochopení.

Kontaktujte Nás:

. Děláme pomoci a řešení problémů celou dobu, odpověď bude provedeno do 48 hodin.Pokud se nechcete dostat odpověď, prosím, znovu odeslat zprávu znovu.

Poznámka: z Důvodu různých produktů, jejich velikost, tvar není stejný.Takže nemůžeme slíbit, že všechny výrobky prodávané jsou stejné balíčky, ale slibujeme, že budou v bezpečí bez ohledu na nějaké balíčky.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení