Pro Samsung Galaxy Watch Bezel Prsten Lepidla Pouzdro Móda Z Nerezové Oceli Bezel Kroužek Pouzdro Smart Sledoval Následné Reakci. Kdyby Příslušenství

131.75 Kč 79.14 Kč Doručení zdarma

Štítky: rámeček kov, ga2100 kov, příslušenství galaxy hodinek 46mm, samsung galaxy smarth watch 42mm, případ chytré hodinky, samsung inteligentní hodinky, samsung galaxy chytré hodinky band 42mm, 46mm galaxy hodinky, rámeček samsung hodinky, lůžkem hodinky.

Popis

  • Materiál Pouzdra: Z Nerezové Oceli
  • Číslo Modelu: Pro Samsung Galaxy Watch Bezel Prsten
  • Původ: KN(Původu)
  • Položka Průměr: 42mm/46mm

38 mm Keramické Bezel Vložka Pro GMT Automatické Pánské Hodinky Pouzdro Hodinek Příslušenství Část 4 Barvy Keramické Bezel Vložka Vysoce kvalitní Hodinky Bezel Kroužek Pro Garmin Fenix 6s z Nerezové Oceli Kovový Rámeček Prsten Lepidla Pokrytí Části Dial Ochranné Pouzdro Klasiky Hodinky z Nerezové Oceli Bezel Kroužek Lepidlo Kryt Pro Garmin Fenix 5X Části Hodinek, Doplňků Pro Muže, Ženy, Vyměňte Klasiku z Nerezové Oceli Kovový Rámeček Prsten Lepidla Pokrytí Části pro Garmin Fenix 3 Hodinky Ciferník Ochranné Pouzdro, Hodinky, Doplňky, Kovový Vnější Okraj Kryt Fit pro Garmin Fenix 6s z Nerezové Oceli Kovový Rámeček Prsten Lepidla Kryt z Nerezové Oceli Hodinky Příslušenství Kovový Rámeček Prsten Fit Pro Garmin Fenix 6 Chytré Hodinky z Nerezové Oceli Bezel Kroužek Lepidlo Kryt Snadná Instalace Hodinky Příslušenství Pro Garmin Fenix 3 Bezel Prsten Klasiky Hodinky z Nerezové Oceli Bezel Kroužek Lepidlo Kryt Styling Vysoce kvalitní Vnější Okraj Krytu 10 Barev Pro Xiaomi Haylou Solární LS05 PC Ochranné Pouzdro Hodinek Nárazníku Protector Shell Chránit Škrábance Hodinky Příslušenství

Vlastnosti:

100% Zbrusu nový a vysoce kvalitní.

Bezel Styl se zaměřuje pozornost na své hodinky tím, že to nové a vylepšené vizuální.

Navržen tak, aby optimální velikost pro stávající hodinky lůžkem. Jedinečný složení Rámu Styling umožňuje bezproblémové připojení mezi rotující kroužek a Styl, aby se zabránilo trapné spojení a potenciální poškození vašeho smartwatch.

Prostě urvat si svůj smartwatch a umístit jej na vrcholu. To zabraňuje denní škrábance a poskytuje extra ochranu. Je snadné změnit styl. Lepidlo na bezel kroužek umožňuje snadné připevnění a odstranění Styling.

Prosím, ujistěte se, že vybrat správnou velikost a styl pro vaše potřeby.

Specifikace:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Nerezová Ocel

Volitelná Barva: Černá/Stříbrná

Volitelná Velikost: 42 mm/46mm

Fits: pro Samsung Galaxy Watch 42 mm/46mm

Obsah Balení:

1ks x Bezel Kroužek (Hodinky Nejsou Součástí balení)

Poznámky:

Další příslušenství demo na obrázku není v ceně.

Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k různé ruční měření.

V důsledku světla a obrazovky nastavení rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení