Angličtina, ruština Provozní Pokyny wifi termostat plynový kotel ohřev vody/chladiče ventilu pro Podlahové Teplé Systém

960.47 Kč 768.38 Kč Doručení zdarma

Štítky: kotle ventil, ohřívač membrány, termostat wifi, kotel lpg, kotle termostat, plyn tlakový spínač, plynový kotel čerpadlo, hessway termostat, termostat zigbee, ruský styl.

Popis

  • Typ: Podlahové Teplé Systém
  • Číslo Modelu: B02B05H-WIFI-220V
  • Napětí: AC210~230V, 50/60HZ
  • Barvy/Podsvícení: Bílá/Modrá
  • Značka: HESSWAY
  • Můžete ovládat: ventil,Elektrický servopohon
  • Omezit Teplotní Rozsah: 5c-99c
  • Mobilní ovládání: APLIKACE wifi
  • Typ snímače: NTC
  • Typ: Plynový Ohřívač Vody Dílů
  • VELIKOST PANELU: W86mm*H86mm*D17mm
  • Max. aktuální: 3A
  • Rozsah nastavení teploty: 5c - 35c

Angličtina, ruština Provozní Pokyny wifi termostat plynový kotel ohřev vody/chladiče ventilu pro Podlahové Teplé Systém

Použití : Thist wifi termostat může být použit k ovládání obou plynový kotel,ventil a tepelné ovladače. Tento termostat se hodí, pokud váš dům využívá vodu topného systému. Wifi ovládání: Ovládání topných zařízení prostřednictvím telefonu. Můžete nastavit váš dům je teplota kdekoliv jste. Zelené výrobky a úspory energie: Nastavení v programovatelném režimu úspory energie, když nejste doma.

Vlastnosti: Velký LCD dotykový displej s modrým podsvícením displeje a dvojité režimu zobrazení teploty zobrazení Času (minuty,hodiny,týdny) 6 období registrace ovládání nastavení teploty Vnitřní a vnější snímač teploty pro výběr Místnosti zobrazení teploty přesnost je 0,5,vnitřní přesnost je 0,1 Nastavení teploty setkat poptávku uživatelů z pokojové teploty, funkce Paměti při výpadku napájení,chránit vaše nastavení z výpadku napájení Pokojové teploty automatická kalibrace funkce Po prvním připojení vašeho telefonu můžete přímo ovládat zařízení kdekoliv, Pohodlné a praktické (volitelná funkce)

Technické Údaje: Napájení: AC200-240V, 50/60HZ proudové Zatížení: 3A Přesnost: ±0,5 ° C Set Temp. : 5~99 C (tovární nastavení: 5~35 Celsia) Spotřeba: Snímač Teploty: NTC Velikost: 86*86*17 mm (H*W*D)

Snímače: 10K odpor

Materiál: ohnivzdorné PC ABS

Velikost displeje: 63 mm*48 mm

Hmotnost: 161g

Poznámky: prosím, přečtěte si zapojení pečlivě před připojením. Pokud jej připojíte nesprávně, tam bude zkrat. Zařízení palubě bude poškozen!!!

Balení obsahuje:

1* Termostat

2* Montážní šrouby

1* Uživatelská příručka pro termostat (v angličtině nebo v Rusku)

1* instalace APLIKACE instrukce

Otevřené Wi-fi Funkce Ve stavu power off, dlouho stiskněte dole tlačítko, a pak stiskněte tlačítko power on/off tlačítko pro vstup do pokročilého nastavení režimu. Pak stiskněte tlačítko menu, dokud se na obrazovce displeje FAC, upravit 08 10. Čekat na chvíli, a termostat vstoupí wifi typ automaticky. Programovatelná Funkce zapnutí termostatu, pak dlouhé stiskněte tlačítko menu pro vstup programovatelný režim. Můžete si nastavit různé teploty v různých obdobích.

FAQ (Často Kladené Otázky)

1. Je B02B05H WIFI termostat vhodný pro plynový kotel?

Ano, B02B05H WIFI termostat je vhodný pro všechny domácí použití plynového kotle jako je Vaillant, BOSCH, Ariston, Keston, BAXI, atd.

Poznámky: Prosím, potvrďte váš kotel je kompatibilní s 220 napětí termostatu. Pokud váš plynový kotel má 24V svorky, B02B05H WIFI není vhodné pro váš kotel.

2.Jak se připojit termostat s mým plynový kotel?

Prosím, připojte L a N(3 a 4) 220(200-240) napětí, 5 a 6, aby váš plynový kotel nebo dry contac zařízení a Pasivní připojení zařízení.

Poznámky: prosím, přečtěte si zapojení pečlivě před připojením. Pokud jej připojíte nesprávně, tam bude zkrat. Zařízení palubě bude poškozen!!!

3.Jak se připojit termostat s mým tepelného servopohonu nebo ventilu?

Prosím zkontrolujte, zda vaše servopohonu nebo ventilu první před připojením. Pokud je normálně otevřít,prosím, spojte se s N a zavřít.Pokud je normálně zavřený, prosím, spojte se s N a otevřít.

4.Jak nastavit termostat s mým telefonem?

Prosím, podívejte se na video

5. To ukazuje prostor plný, když jsem se připojit termostat s telefonem, jak to mám vyřešit tento problém?

Prosím, zadejte termostat je v pokročilém režimu nastavení, a upravit PŘIDAT do 01. Provozní proces je následující:

a. V power off stavu, dlouhý stiskněte a podržte tlačítko, pak stiskněte tlačítko power on/off tlačítko pro vstup pokročilé nastavení režimu. Zobrazí se obrazovka SEN a 00 bliká. To znamená, že můžete zadat upřesňující nastavení možnosti režim.

b. Stiskněte tlačítko Menu 8 krát. Zobrazí se obrazovka PŘIDAT a tam je číslo blikající na obrazovce. Nastavení je 01.

c. Stiskněte tlačítko power on/off k vypnutí termostatu.

d. Zkuste se připojit termostat s telefonem znovu. To bude v pořádku.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení