DYY+++ doprava Zdarma Přírodní Červená W. Sladkovodní Pearl 925 Sterling Silver Drahokamy Houpat Náušnice LD787 6.10

348.82 Kč 164.02 Kč Doručení zdarma

Štítky: zenske stříbrná přírodní kámen prsten, náušnice, grey pearl ring, náušnice z přírodních kamenů stříbrné, šedá perla, sterling stříbro, přírodní perla náramky, šedý náhrdelník, grey perlový přívěšek, baroqu pearl, originální mincovní stříbro přírodní drahokam, nugget přírodní kámen náušnice.

Popis

  • Značka: NoEnName_Null
  • Náušnice Typ: Náušnice
  • Kovy Typ: NIC
  • Tvar\vzor: KOLO
  • Typ Položky: Náušnice
  • Materiál: Kámen
  • Číslo Modelu: xcvbfg
  • Pohlaví: ŽENY
  • Jemné nebo Móda: Módní
  • Styl: Klasické

Žádné šperkovnici

Vítejte na mé

obchod: Thecomplication.cz/store/1719376

Doprava :

china air post, Normálně si 15-48 pracovních dnů dorazí

Pokud chcete použít jiné express, prosím, zanechte zprávu nebo chatovat s námi on-line,

dáme vám nejlepší cenu, UPS, DHL, FEDEX, EMS, China Post Air jsou všechny k dispozici.

a pls být pečlivě : DHL expediční poplatek není to včetně venkovských oblastí. u můžete podívat do webové stránky, nejprve určit, zda odlehlých oblastech. to musí platit pro extral expediční poplatek pro venkovské oblasti. pls kontaktujte prodávajícího o detaily. díky

Poznámka: doufáme, že dorazí včas, ale protože to je mezinárodní dodávka, dodací lhůta bude velmi záleželo na logistické společnosti a místní počasí, cla/clo, poštovné, doufám, že se vám porozumění.

Hodnota Obchodní Faktura:

Aby se vám získat toto zboží rychlé a platí menší daně (žádné dovozní daně jsou kupující odpovědnost), vždy se faktury na nižší hodnotu tak, že celní odbavení bude mnohem snadné a rychlé.

Pokud nechcete, aby se faktury v nižší hodnota, prosím, informujte nás, jak velkou hodnotu, bych vám rád ukázal na fakturu, když umístíte objednávku.

Záruční Servis:

pokud jste obdržel nesprávné, poškozený, vadný, nebo položky, jak je popsáno, prosím, kontaktujte nás pro částečné/úplné vrácení peněz nebo výměnu na naše náklady.

jsme rádi, aby vám pomohl s vrácení nebo výměny do 5 dnů od obdržení produktu, za předpokladu, že všechny originální balení a příslušenství jsou v původním stavu.

pokud dáváte přednost vrátit zboží zpět pro další řešení, prosím, kontaktujte nás předem. kupující je odpovědný za vrácení poštovného za žádných okolností.

Zpětná vazba:

Pokud nejste spokojeni s produktem nebo službou ,prosím, kontaktujte mě a don ' t nám negativní nebo přírodní zpětnou vazbu,Musíme vám dát uspokojivé řešení.

Jsme závislí na naši pověst a spokojenost zákazníků uspět.Proto, Vaše názory a DSRs jsou velmi důležité, aby nás jako lepší DSR skóre vliv na naše vyhledávání umístění na Thecomplication.cz. My bychom chtěli získat vaši dobrou zpětnou vazbu a 5 star DSR hodnocení. Vaše akce nám pomůže nabídnout našim mléko a chléb . Pokud jsme vám nedal dostatečný důvod pro 5-hvězdičkový stupňů na každou DSR pak prosím dejte nám vědět, jak můžeme získat vaše 5-hvězdičkové hodnocení před odesláním yourscores!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení