Severské Zelené Rostliny, Hrnkové Rostliny Zeď, Umělecké Plátno, Tisk Plakátů A Plátno Malba Dekorativní Pro Obývací Pokoj Domácí Dekor Plakát

152.53 Kč 76.26 Kč Doručení zdarma

Štítky: květina stojan na květiny, cristmass, kreslený plnicí pero, audio nábytek, jardin, dlouho plavat dítě, keramický dekor domů, africká krajina, malba, plakát na zeď, real doll collection.

Popis

  • Režim rámečku: Nerámováno
  • Předměty: Stále život
  • Materiál: Plátno
  • Střední: Vodotěsné Inkoust
  • Tvar: Svislý Obdélník
  • Originální: No
  • Technics: Sprej Malování
  • Formulář: Tři-obrázek Kombinace
  • Podpora Základní: Plátno
  • Rám: No
  • Styl: Moderní
  • Typ: Plátno Tisků

62504 Hot Prodej

Produkty Funkce:

1. Zboží, které prodáváme, jsou na plátně, malované jader bez rámů.

2. Používáme nejlepší stroj k tisku a použít mastnou inkoust, aby zajistily, že obraz je plný a vodotěsné, takže je možné zachovat na dlouhou dobu.

3. Používáme kvalitnější plátno materiálů k zajištění, že produkty obdržíte mají vynikající textury a hebkost.

4 .Používáme plastové trubky balení zboží, ujistěte se, že není zboží poškozené při přepravě.

5. Produkty zobrazené na elektronické obrazovce může být trochu odlišná od skutečné produkty.Prosím, vědět to a Díky za pochopení.

6. Pokud potřebujete přizpůsobit design a velikost, kterou chcete, prosím, převzít iniciativu, aby nás kontaktovat, jsme schopni poskytnout vám s nejlepší služby.

7. Pokud máte nějaké problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás před hodnocením.

Přepravní Podmínky

1. Pokud zvolíte způsob dopravy: Yanwen Hospodářské Air Mail nebo China post obyčejné malé paket plus, to nemůže poskytnout informace o sledování v zahraničí, prosím, nebojte se, to bude úspěch dostat se do své země a její ztráta paketů rychlost je velmi nízká.V těchto objednávek, nebudeme akceptovat jakýkoli spor, který není sledovací číslo.

2. Pokud chcete sledovat informace o projektu v reálném čase a vy nutně potřebujete produkt, prosím, vybrat ePacket, China Post Air Mail, Thecomplication.cz Standard Premium loď, Speciální Line-YW nebo jiné lano jako je DHL, EMS, UPS, atd.

3. Je-li se vypořádat s naší přepravní doby, prosím, ne otevřít diskusi snadno, jejich chápání je velmi ceněn.

4. Měli bychom rádi, aby jim pomohla vyřešit jakýkoliv problém, prosím, kontaktujte nás dříve, než nám dát negativní zpětnou vazbu.

5. Nabízíme dropshipping a velkoobchod, váhání není na nás obrátit, rádi bychom dlouhodobý obchodní vztah s nimi.

6. Jejich schválení je náš návrh.Díky tak moc za jejich podporu.

Náhrady A Výnosy A Znovu Odeslat

1. Pokud tam jsou nějaké problémy s naším výrobkem,můžete požádat o vrácení nebo vrácení do 7 dnů po obdržení položky.Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis první před návratem nebo otevření sporu proti nám.

2. Všechny položky musí být vráceny v jejich původních podmínek,nebo budeme odmítnout provést vrácení peněz.Kupující je odpovědný za všechny poplatky, došlo při návratu procesu.

3 .Pokud obdržíte poškozené nebo špatné zboží,pls pošlete nám balíček a produktové fotografii nám okamžitě, pak budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz pro vás .

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (3 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení