VEVOR 52.5 KG Nastavitelná Činka 1 KS Fitness Činky s Rukojetí a závažím(Červená)

3 720.31 Kč 3 459.91 Kč Doručení zdarma

Štítky: bowflex selecttech 1090 činky, dumbbel, 16 kg kettlebell, činka bench multi, muži nastavitelná činka, tepelné čerpadlo ohřívač vody, kovové činka nastavitelný, fitness kettlebell, soustruh vevor, nastavitelné činky fitness.

Popis

  • Typ: Tepelné Čerpadlo Ohřívač Vody Dílů
  • Číslo Modelu: YL52LBSRED1PC0001V0

VEVOR 52.5 KG Nastavitelná Činka 1 KS Fitness Činky s Rukojetí a kotouč(Červený) Popis Produktu O EU kupující: zboží zasíláme z české skladu pomocí DHL a bude dodáno do 5-7 pracovních dnů. Nemáme žádné tarif mezi EU 5-52.5 LBS Nastavitelné Činky Tady nabízíme vám tento vysoce kvalitní nastavitelný činka, který je navržen tak, aby tón vaše síla a budovat svaly. Ve srovnání s normální činka, naše činka funkce nastavitelné závaží v rozmezí od 5 až 52,5 kg(2.5-24kg). S naší činka, není třeba se bát, že váš dům je plný s několika činky, jen jeden z našich činky bude stačit. Přijít a dostat ji právě teď. Odolný Materiál Premium plastové-potažené oceli hmotnost desky a PP základna, odolné a robustní, odolné vůči korozi, má dlouhou životnost. Otočení Ciferník Jen zase číselníku, můžete změnit hmotnost desky dle své vlastní potřeby. Pohodlná rukojeť je také anti-slide vzhledem k vroubkovaný design. Široký Rozsah Hmotnosti Každé činky lze nastavit od 5 až 52,5 lb v krocích po 2,5 kg. Široký rozsah hmotnosti je vhodný pro muže a ženy. Bezpečný Design Bezpečný řetězové zámky a západky design, jsou vybaveny pro vaši bezpečnost obavy. Bezpečný řetěz zámky mohou udržet váhu desky od pádu během tréninku. Uložit Prostor rozloučit s několika činkami. Můžete dostat to, co chcete, jen s naším nastavitelné činky. Žádné činky nepřehledná váš dům. Široké Uplatnění Lepší tvar těla není sen už. Skvělé pro unisex. Ideální pro vybudování zpět, sval, biceps, svalů hrudníku a břišních svalů. Funkce 【PREMIUM MATERIÁL】- Vyrobeno z oceli plastem hmotnost desky a PP základna, vysoká odolnost proti erozi, trvanlivé a robustní, není snadné být rozbité, určené pro dlouhodobé použití. 【NASTAVITELNÉ ZÁVAŽÍ】- S otočením číselníku na dvou koncích činky, můžete nastavení váhy od 5 liber na 52,5 kg(2.5-24kg) v 2,5 kilové přírůstky okamžitě. Vroubkovaná rukojeť je anti-slide a pohodlné. Elegantní vzhled, vhodný pro muže i ženy. 【NAPROSTO BEZPEČNÉ】- je Dodáván s jedním odolná základna s západky design. Pro vaši bezpečnost obavy, závaží deska může být změněn pouze při činky jsou na základně. Bezpečný brady zámky(jako obrázek show) chránit hmotnost desky od pádu při cvičení. 【PROSTOR EFEKTIVNÍ】- Tato činka set je ekvivalent k 15 různých závaží činky. S naší nastavitelný činka, není třeba se obávat, že čísla činky může nepřehledná svůj prostor cvičení. 【SKVĚLÝ VÝKON】- Vhodný pro provádění základních tělesných cvičení a těžkých nohou výtahy, pro zlepšení své hlavní síla. Pokrčí rameny, výpady, kadeře nebo vyvolává, je to vaše volba. Specifikace Materiál: Ocel, Nylon Barva: červená Hmotnost Rozsah: 5-52.5 kg/2,5 kg-24kg Přírůstek: 2,5 kg/1kg Obsah Balení 1 x Nastavitelný Činka

O VEVOR

Taicang Vevor Strojní Zařízení CO.,LTD .Jsme provozuje více než 1000 druhy strojů, zařízení, výrobků,a zabývá přeshraničním podnikání na 10 let.V současné době máme více než 200 zaměstnanců.

Náš koncept je na Trhu-orientované, založené na zákaznický servis

Během let praxe jsme získali cenné zkušenosti v oblasti mechanických zařízení průmyslu,což nám dává příležitost sloužit firem z různých zemí. V budoucnu,budeme dát plnou hru na naše silné stránky v mechanické zařízení průmyslu,a aktivně se podílet na výstavbu Ekonomické Pásu Silk Road a 21. Století Námořní Silk Road sdílet vysoce kvalitní výrobní kapacity a vzájemného prospěchu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Max Hunter 2020-11-05

Very high level. The dumbells are strong and firmly. I like they. At this price are really convenient.

Přidat recenzi

Hodnocení