Pro iPhone 11pro max DIY případě 3D Námořník Chibi Měsíc telefon kryt iP 7/8 plus ručně vyráběné krémové případě 6/6s+ růžová dívka dary X/XR XSMAX

397.67 Kč Doručení zdarma

Štítky: případ iphone měsíc amour, tvář plísně, sailor moon bat, případě ip xs, případě ip xr, maruko, případ da sailor moon, případ iphon 11pro max, ip man shirt, ip xs případě.

Popis

  • Design: Zvíře
  • Značka: Ženy Lépe
  • Typ: Vybavená Případě
  • Materiál: TPU+ Krémová guma
  • Funkce 2: 3D DIY handmade případě
  • Funkce: roztomilý kreslený děti, děti, holka cukroví zadní kryt
  • Kompatibilní iPhone Model: IPHONE XR
  • Kompatibilní Značka: Apple iphone

DIY 3D Sailor Moon krém zadní kryt případ

Popis

1. Materiál: měkké tpu kryt krémová lepidlo

2 . Barva: jako show

3. Model: pro iphone

4. Balení:1*zadní kryt

Friendly tipy

1. Krémové pouzdro je ručně vyrobený a potřebují čas, aby být sušené, tak to trvá asi 5-8 dní, aby se poslat pryč.

2. Jak je to ruční práce, nemůžeme zaručit, že každý případ vypadá přesně stejně. Mezitím, vzhledem k rozdílnost modelů telefonů, v případě, že váš příjem se může mírně lišit od fotky, protože potřebujeme upravit na požadovaný model telefonu. Ale můžeme potvrdit, že každý případ bude stejně pěkné a roztomilé jako obrázky.

3. DIY případech může být personaized pro různé modely telefonů, pokud nemůžete najít svůj model v seznamu, prosím, kontaktujte nás.

NÁS 12.99 / kus /hodně NÁS 1 13.99 / kus /hodně NÁS 1 9.99 / kus /hodně NÁS 1 10.99 / kus /hodně NÁS 1 11.99 / kus /hodně NÁS 1 11.99 / kus /hodně NÁS 1 14.69 / kus /hodně NÁS 1 13.99 / kus /hodně NÁS 1 11.99 / kus /lot 1 NÁS 12.99 / kus /hodně NÁS 1 11.99 / kus /hodně NÁS 1 13.99 / kus /hodně NÁS 1 9.99 / kus /hodně NÁS 1 11.99 / kus /hodně NÁS 1 12.59 / kus /lot 1

Způsob platby 1.Existuje mnoho platební metody jsou k dispozici na Thecomplication.cz, jako Alipay, kreditní karty. Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás. Chránit vaše zájmy,vaše platba bude dočasně v držení Alibaba,a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni. Doprava 1.Náš lodní ceny zahrnují náklady na dopravu, manipulaci, balení a souvisejících nákladů na pracovní síly. 2. Položky jsou obvykle dodávány s 2 obchodní den poté, co vaše platba byla vymazána (v sobotu a v neděli a státní svátek vyloučeny) 3.Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň. 4.Objednávka bude odeslána do ruky přepravní společností v rámci dodací lhůty odkazují na seznam přepravních služeb níže. Pokud nechcete dostávat balíček v době dodání, prosím, kontaktujte nás, budeme se jí zabývat a reagovat na vás do 24 hodin. Vracení Peněz 1.Jsme plně zaručit naší věcí. Všechny položky jsou ve zbrusu novém stavu, pokud není uvedeno jinak jinde v popisu. 2.Vše se vrací vadné jinak musí být předschválený. Kontaktujte nás, prosím, získat povolení a vrací adresu před odesláním zboží zpět. 3.Ve všech případech, kupující zaplatit poštovné, poplatky na vlastní náklady vrátit produkty pro výměnu nebo vrácení peněz. Budeme za poštovné náhradníků. Zpětná vazba 1.Naším cílem je, aby ujistěte se, že jste spokojeni kupující a příjemné nakupování s námi. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem odjezdem neutrální (3 hvězdičky) nebo negativní(1,2 hvězdy), budeme se snažit v našich silách, aby problém vyřešit. 2.Chápeme obavy a frustrace můžete mít, a bude v našich silách vyřešit jakékoli problémy. Ostatní 1.Pokud potřebujete dát větší řád, což je více než max množství, prosím, kontaktujte nás získat speciální slevu. 2.Můžeme dělat drop shipping, napište své zákazníky adresu, když umístíte objednávku je ok. 3.Jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Jere 15 Sk 2020-11-21

Wonderful, it's the second time I 've bought a case here and they're always beautiful

5
Fox Carlos13 2020-09-21

After 4 weeks delivered, very well packed. Looks very stool out, exactly as in the pictures. I am very satisfied.

Přidat recenzi

Hodnocení