10m/ výše 32 metrů/ 15m/ 49 metrů Vysoký Tlak Vody, Čištění Hadice pro Lavor Lavorwash VAX Řemeslník Briggs & Stratton Tlakové Myčky

834.47 Kč 475.70 Kč Doručení zdarma

Štítky: tryska lavor, vzduch purifi, sání honda crv, bosch nářadí, vysokotlaká hadice karcher, vysavač vax, lavor, vzduchové pěny zbraň, nohy podložka, přívěsný motor yadao.

Popis

  • Tryska Materiál: Měď
  • Značka: ROUE
  • Materiál Těla: SLITINY
  • Rozhraní Materiálu: Měď
  • Původ: KN(Původu)
  • S Vodní Dýmky: No
  • Rukojeť Typ: Palm Typ
  • Vodní Sprej Typ: Ventilátor

10m/15m vysokotlaké Čištění Vody Hadice Potrubí, Kabel Tlakové Hadice Pronájem podložka Vodní Hadice pro Nilfisk STIHL HUSQVARNA Gerni

Popis:

Univerzální Náhradní Hadice je určena pro použití na elektrické tlaku podložky do 160 Bar (2320 PSI) s kompatibilní připojení.Vejde mnoho Nilfisk, Stihl, Husqvarna, Gerni Lehké jednotky.

Vlastnosti:

*Super Odolnost proti Opotřebení: Použití vysoká pevnost čistého materiálu, delší životnost, opotřebení a oděru odolný.

*Vyšší Výkon: nejvyšší tlak z termoplastické hadice s opletením vrstva podpora profesionální vysokotlaké pracuje, pro domácí a lehké komerční mytí.

*Zlomení Odolné A Trvanlivost: Snadné nést, táhnout, a roll-up.Non-marking a Nikdy triky trvale.Nová vylepšená pevnost a odolnost proti opotřebení pro delší životnost a bezpečné používání.

Specifikace:

*Stav: 100% Zbrusu Nový

*Délka: 10M/výše 32 metrů, 15m/49ft (Volitelné)

*I. D.: https: 1/4" (6.0 mm), O. D.: https: 11,5 mm

*Max. Pracovní Tlak: 160bar / 2320psi, destrukční Tlak: 480bar / 6960psi (3:1 Roztržení provozní tlak), v souladu s CE & UL kritéria

*Hladké thermo plastový kryt, Textilní pletené výztuže, Bezešvé vnitřní trubice

*Hadice Končí: Kompatibilní s originální napájecí hadice ostřikovačů, ŽÁDNÝ únik. (prosím, zkontrolujte montáž velikost a ujistěte se, že kupujete vhodné hadice)

*Max Teplota: 15℉-140℉ / 0℃-60℃

Obsah Balení:

1 x vysokotlaké Vodní Čištění Hadice

Poznámka:

1.Skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla.

2.Prosím, dovolte mírné manuální měření odchylka pro data.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 1 out of 5 (1 votes)

1
Ribakova Arina 2020-12-13

Do not buy is not at all compatible with the brand mentioned in the product description that is to say LAVOR SUPERWASH. The tips of the hose are not of the right diameter or the thread is too big. I questioned the seller, no answer. I opened a dispute and after 2 days he had disappeared from my account. AliExpress = big scam

Přidat recenzi

Hodnocení