Vrták Bruska Broušení Nástroj Pro Drill Leštění Kol Vrták Sharp Brousek Diamant Ruční Ostření Nástroj Přenosná Vrtačka

219.95 Kč 43.99 Kč Doručení zdarma

Štítky: nůž kámen, pryskyřice kolo, diatool diamantové brusné kotouče, dlážděná leštění kol, vrták nabrousit, diamond kalhoty, kontaktní kolo, diamanty ořezávátko, angl mlýnek, trochu vrtat.

Popis

  • Typ: Brusné Kotouče
  • DIY Dodávky: Zpracování dřeva

POLOŽKA BOD 【Snadno Zvýšit Životnost vrtáků】Zapomenout na dny, snažil se najít ten správný úhel rukou nebo omylem zužující se okraj své nástroje. Zlepšit využití vrtáky, vyřešit problémy, které vás byl nákup vrtáky, ušetřit čas a ušetřit peníze 【Spolehlivé a Efektivní】Kompaktní a přenosná vrtačka broušení nástroj, Pomocí tohoto vrtáku ostření nástroj s vaší vrtačku držet kousky ostré a připravené k použití 【příslušný Typ】Tento diamantový Vrták Ořezávátko se používá hlavně pro broušení železa vrtačky, není vhodný pro jiné vysoké tvrdosti vrtačky 【ROBUSTNÍ A ODOLNÉ】Vyrobeny z vysoce kvalitní ABS plast a hnědý korund brusný kotouč, Střední tvrdosti, nerezavějící, pevné a trvanlivé,self-centrování bod, není třeba asistent centra vrtání nebo středu děrování. 【Snadné přenášení】Přenosné nástroje, které můžete nosit s sebou a nezabere místo v batohu.

FUNKCE

Pohon elektrickou vrtačku.

Malé a přenosné, praktické nástroje.

Zvýšit přenosovou použití.

Opotřebení-odolný korund brusný kotouč.

Specifikace:

Materiál: ABS + Korund Brusný kotouč

DIY dodávky: zpracování kovů

Velikost: 185*40*32mm/7.28*1.57*1.26" BUĎTE OPATRNÍ, V současné době je brusný kotouč tohoto produktu je hnědý korund brusný kotouč, takže výrobek se používá hlavně pro broušení železa vrtačky, další vysoká tvrdost vrtačky nejsou vhodné pro použití, ztráta bude poměrně velký, a je třeba, aby být použity s elektrické vrtačky.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.67 out of 5 (3 votes)

4
Pr Manny 2021-01-27

Good

5
Aiam Dressed2kill 2020-09-15

excellent

5
Darya Trinkina108 2020-09-23

Very good description, fast delivery

Přidat recenzi

Hodnocení