DIY Diamantový Obraz Veselé Vánoce 5D Diamond Mozaika Obraz Kamínky Diamond Korálkové Výšivky Cross Stitch Domova

249.35 Kč 159.60 Kč Doručení zdarma

Štítky: zelené hedvábné polštáře, jersey tkaniny linky, zelená velikost svetr, jersey fitness sexy, king james náramek, jersey jídlo americe, jersey tkaniny dotty, jujube zpět balení, zahradní rostlina kochia.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Plátno Způsob Balení: Srolované
  • Název produktu: diamond výšivky
  • Značka: REDIY LADIY
  • Kategorie Produktu: Řemeslné / Vyšívání / Vyšívání
  • Použití: Domácí / Hotel / Kancelářské / Svatební dekorace, Luxusní Dárek
  • Vzor Typu: Další
  • Styl: Evropa
  • Materiál: Pryskyřice
  • Příslušenství: Plátno, Diamanty, Nástroje
  • Formulář: Samostatný
  • O Diamanty: 100% plné Náměstí A Kulaté vrták
  • Počet Barev: 30-45
  • Vnější Obal: Barevné Krabici
  • Diamantový Tvar: Náměstí
  • Velikost Obrázku: Podle možnosti Velikosti
  • Rám: No
  • Vkládání Oblasti: Plné
  • Technics: Vysoce Kvalitní Tiskový Stroj

Značka N ame: Produkt N ame: Plné Náměstí & Kolo Diamond Výšivky / Full Square & Round Diamond Mozaika / Plné Náměstí A Kulaté Diamantový Malování / Plné Náměstí A Rubik ' s Cube Diamond Malování Využití: Obývací Pokoj / Ložnice / Jídelna / Koupelna / Koupelny / Kuchyně / pracovna / Domácí / Hotel / Kancelářské / Svatební Deocration... O Diamanty: 100% Plné Náměstí A Kulaté Pryskyřice Diamanty s 477 DMC Barvy Rámu: Rám NENÍ součástí balení Balení: Dárkový Box Balení a Bublina Sáček Balení Vlastní Obrázek: Můžeme udělat vlastní produkt pro libovolný obrázek v jakékoliv velikosti, de, větší velikost, tím lepší efekt! Prosím, pošlete vaší fotku k nám, bude efekt obraz pro vás do 24 hodin. Pozor: Naše diamond obraz je bez rámu, a to NENÍ hotové malby, je třeba dokončit sami.Velikost specifikaci je uvedeno výše, je pro velikost obrazu, velikost plátna by být přidáno asi 5 cm. Tolerance: Vzhledem k tomuto je ruční výrobek, je přípustná odchylka 1-5 cm v rozměrech plátna.

Co je na Náměstí A Kulaté Diamanty

Vybrali jsme prostředí-přátelský pryskyřice, materiály, výroba v souladu s DMC mezinárodní standardní barva karty, diamanty pro celkem 447 druhů, může přesně ukázat obraz filtrování barevný vzor, blíže k původní účinek,a diamantů je barevný, trojrozměrný lesk, oddíl jasné, vynikající textury. Expresivní silou obraz je vynikající, realističtější, trojrozměrný pocit silnější. Výhody Diamanty

Naše pryskyřice diamanty brilantní barvy, 447 barvy, a využívání ekologicky šetrné pryskyřice materiál, bez-toxické a bez chuti pre-sloužil na dlouhou dobu, Není snadné slábnout, zajistit, obrázek, estetikou a realistické.

Vysoce Kvalitní Plátno

Základní materiály jsou vyrobeny z HD voskované plátno a barvy, z nichž každý odpovídá barva bloku jsou zastoupeny dopis, Příspěvek na vrtání může být přímo vybrán odpovídající vrták barvu a písmeno. Plátno není snadné být poškozen, efektivní vody-důkaz a vlhké důkaz, luxusní, kvalitní, odolné.

Speciální Lepidlo, Silná přilnavost

Používáme speciální oleje, lepidla, adhensive síly s diamanty jsou více pevně.

Diamond Účinky

Diamantový řezný proces je pečlivý, perfektní dotek, hladké a jemné, transparentní blikání, vysoký index lomu. Obraz perfektní, Dotyk perfektní, Diamant Zářící, index lomu je vysoká.

1. Viz srovnávací tabulka na plátně k identifikaci každého drahokamu číslo a odpovídající tištěné číslo na plátně. 2. Vložte kulatý konec aplikátoru do lepidla (push těžké udržet lepidlo na místě). 3. Použijte kulatý konec pera vyzvednout drahokamu a pak stiskněte tlačítko dolů jemně odstranit žádné další lepidlo. 4. Slzný film a místo drahokamu na plátně podle odpovídající číslo. 5. Pokud se budete držet drahokamu ve špatné oblasti na obraze, odstranit pinzetou. 6. Po dokončení, stiskněte tlačítko mírně dolů na kamínky s rukou nebo knihu, aby zajistily, že jsou pevně připojeny.

Top kvalita, zaručená Kvalita; Konkurenční cena; Rychlé dodávky; Kombinované objednávky; Nejlepší a Včasné Služby; Zárukou vaší 100% spokojenost, Velká sleva na velké objednávky! Můžete kombinovat všechny položky z našeho obchodu, a dostat je dodáván spolu !!

1). Vyrábíme zásilky do 3-5 pracovních dnů (podle množství objednávky) po obdržení vaší platby. 2). SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní doba se může lišit, zejména během prázdninové sezóny. 3). Doba Dodání:).kolem 4-10 pracovních dnů UPS//Fedex. B).kolem 6-15 pracovních dnů od EMS C).kolem 20-40 pracovních dnů china post air letecky. D). Používáme Fedex/EMS /CPAM v závislosti na vaší lokalitě, a dostanete sledovací číslo v rámci 1-3 dnů po porodu. E). Nejsme odpovědni za jakékoliv nehody, zpoždění nebo jiné problémy, které jsou odpovědnost z přepravní službu. F). Vzhledem k přepravní agenti problém, nemůžeme po pozemku do Afriky, Moc líto. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležité. Pokud jste spokojeni s vaší zboží, prosím, dejte nám 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu. Pokud nejste spokojeni se zbožím, prosím, laskavě kontaktujte nás za prvé, můžeme vyřešit jakýkoli spor s vámi místo odesláním negativní zpětnou vazbu na Thecomplication.cz. Děkuji moc!!!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení