ASHANKS Fotoaparátu Stativ Míč Hlavou s rychloupínací destičkou 1/4" Šroub Mini Kulovou Maximální Zatížení 6kg pro Stativ Monopod Slider

994.29 Kč 546.88 Kč Doručení zdarma

Štítky: fotoaparát na stativ, kulová hlava stativu, qr25de, stativ benro, pan tilt automatické motorizované, makro zaostřování železniční jezdec, gimbal hlava stativu, arca swiss desky, šroub m3 hliník, induro stativ hlavu.

Popis

  • Materiál: Hliník
  • Balíček: Ano
  • Číslo Modelu: QXYT
  • Zatížení: 6KG
  • Značka: ASHANKS
  • Původ: KN(Původu)

ASHANKS Q02 Fotoaparátu Stativ Míč Kulovou Hlavou s rychloupínací destičkou 1/4" Šroub Max. Zatížení 6kg Vlastnosti: kulová hlava průměr je 36 mm / 1,4 v. Celokovová kulová hlava, velmi hladké ruce pocit a vynikající trvanlivost. Vestavěný vodováha ukazatelů. Tři nezávislé ovládací knoflíky, nastavit různé rotace úhel. Stupnice na pánvi pro panoramatické focení. Vyměnitelné rychloupínací deska je vhodná pro kamery s 1/4" šroubem. 3/8" šroub držák pro různé profesionální stativy. Specifikace: Hlavní materiál: Hliník Maximální zatížení: 6kg / 17.64 Lbs Balení Seznam: 1 * Stativ Míč Hlavou 1 * Rychlé Uvolnění Desky

Zpětná vazba

Vaše Spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb,prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Zásilka

Pokud zvolíte dopravu zdarma,Budeme mít právo na změnu vyjádřit společnosti.

Nezaručujeme dodání času na všechny mezinárodní přepravě v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích,které mohou ovlivnit, jak rychle se vaše výrobky je kontrolována.

Vezměte prosím na vědomí,že Kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky,Makléřských poplatků,cel a daní,pro dovoz do vaší země.Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání.Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

Vrátí My vám vrátíme peníze, pokud vrátíte zboží do 15 dnů od obdržení položky z jakéhokoli důvodu. Nicméně,kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek,Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny,kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty,nebudeme poskytnout kupujícímu náhradu. Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.Před vrácením zboží,prosím, potvrdit zpáteční adresu a logistické metody u nás.Poté, co jste dát položky do logistické společnosti,pošlete nám, Prosím, sledovací číslo.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (2 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení