SHENHONG Dort Zdobení Nastaví Cukrářský Dezert Pečení Nástroje, Škrabky Krém Pečivo Taška Trysky Converter Třešničkou Potrubí Tipy

166.67 Kč 106.77 Kč Doručení zdarma

Štítky: potrubí ruské tryska converter, nozzel nastavit, cukrovinky nástroje, dort stříkačky, žádné vyblednutí ring set, pro pěna plísně, krátká část dortu, kuličkový šroub lineární železniční, taška potrubí, vejce kapsy.

Popis

  • Číslo Modelu: Dezert Dekoratér
  • Obscénní Obrázek: No
  • Značka: SHENHONG
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Funkce: Dorty Cukrářské Zdobení
  • Materiál: Z nerezové Oceli + PE + PP + Nylon
  • Certifikace: SGS
  • Komoditní: Třešničkou Potrubí Trysky
  • Dort Nástroje Typ: Zdobení Tip Sad
  • Typ: Zdobení Tip Sady

US$9.0 KOUPIT TEĎ

US$21.88 KOUPIT TEĎ

US$3.02 KOUPIT TEĎ

US$10.21 KOUPIT TEĎ

US$12.24 KOUPIT TEĎ

US$7.68 KOUPIT TEĎ

US$15.32 KOUPIT TEĎ

US$15.29 KOUPIT TEĎ

SHENHONG Dort Zdobení Nastaví Cukrářský Dezert Pečení Nástroje, Škrabky Krém Pečivo Taška Trysky Converter Třešničkou Potrubí Tipy Položka Specifika Značka :SHENHONG Typ : Zdobení Tip Sada Materiál :Nerezová Ocel + PE + PP + Nylo Výrobek Obsahuje : Jako Obrázky Funkce : Dekorace A Barvení Funkce Dort Dezert Pečivo Sušenky Popis Výrobku Popis: Výrobky vhodné pro vyzdobit své koláče, koláčky a sušenky, vhodné pro profesionální použití nebo pečení milence DIY nebo děti začátečníky. Jídlo kvalitní nerezové oceli, Dort Zdobení, Polevy Potrubí Trysky Nastavit , opakovaně použitelné, trvanlivé, snadno se čistí a zvládnout. Odolné pouzdro držet dort zdobení dodávky sady chráněny v samostatných komor Zdobení úst + všechny druhy příslušenství Kroky Pro Využití : Připravit pečivo vaku a trysky Snížit špičku taška na pečivo-li Vložit do trysek v sáčku Umístěte krém v sáčku Přiložte trysku k základně, jemně zvedněte tryska vymačkaný krém. Doporučená výška květu 2-3 cm. Po použití nezapomeňte umýt tip a udržujte ji v suchu. Poznámka: Vzhledem k světlo a displej rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků. Prosím, dovolte 0-1cm rozdíly vzhledem k ruční měření.

Produkt Show

FAQ

Q : Je tento výrobek na skladě ?

A : Určitě! Vše skladem ,

Q : za Jak dlouho bude zboží delived ?

A : garantujeme, expedice do 5 dnů . To bude dodávky v rámci 15 až 45 dní .

Q : Myslíte si, otestovat všechny vaše zboží před odesláním ?

A : testování výrobků ve všech fázích výrobního procesu, aby zajistily co nejlepší kvalitu .

Q : Myslíte si, surpport velkoobchodů nebo dropshipping služby?

A : přijímáme velkoobchod a drop-lodní dopravy .

Nákupní Průvodce:

O NÁS : SHENHONG zabývající se především na výrobu různých druhů silikonový dort formy čokoládové formy,formičky na led, zmrzlinu, formy, kuchyňské potřeby a mnoho dalších silikonové pryžové výrobky. Naše další kuchyňské nádobí jsou také prodává dobře v TELEVIZI a on-line nakupování. Stává profesionální, je naše služba pro naše zákazníky. Stává upřímnost je náš slib našim zákazníkům. Udržování inovativní je naše resposibility pro naše zákazníky.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 1 out of 5 (1 votes)

1
Thienhadai 2020-09-27

The parcel just came to another person. I would not order from this store as much as possible do not advise the document that I did not receive the parcel

Přidat recenzi

Hodnocení