Nové 26" 27.5" a 29" palcové Horské kolo matt UD full carbon fibre kotoučové brzdy, pevné přední vidlice MTB kola 26er 27.5 er 29er Zdarma loď

1 214.90 Kč Doručení zdarma

Štítky: kolo nárazník, vidlice carbon matt 26, 29 vidlice, 26er, rebo, mtb kolo, vidlice 29, 24 vidlice, vidlice fox, karbonová vidlice mtb, oxid štěrk vidlice 700c.

Popis

  • Délka Čepele: 26er/27.5 er/29er
  • Dokončit: lesklý/matný (výchozí matt)
  • Číslo Modelu: 26er/27.5 er/29er
  • Materiál: uhlík
  • Použití: Horská Kola
  • Pozastavení: No
  • Typ: Full Carbon MTB Pevný Vidlice
  • Stát: 100% Nové
  • Vhodné Pro: Kotoučové Brzdy
  • Kmenové Velikost: 28.6-39.3*300mm
  • Velikost kola: 26"/27.5"/29"

POPIS A MATERIÁLŮ Materiál: uhlíková vlákna

Fit kola velikost : 26" / 27.5" / 29" (Prosím zvolte váš oblíbený size)

Sloupek vidlice velikost: kužel ,horní 1-1/8" (28.6 mm), dolů 39,3 mm, 300 mm délka ,

Střed nápravy k vrcholu koruny vzdálenost: 29"=495mm ; 27.5"=465mm ; 26"=435mm ;

Hlavní Barva: jako obrázky (také lze dělat s logem, a vítejte spolupracujících subjektů po celém světě, aby velkoobchodní a na zakázku. )

Povrchová úprava: lesklý/matný (výchozí matt)

Hmotnost: cca 480 g(26")

Kolo Typ: Horské kolo Jeden rok záruka kvality Prošel EN14766 s tandards a JAPONSKO JIS norem. Upozornění: China Post Air Mail je velmi pomalý, průměrná doba dodání je cca 30 dní, ale někdy budete muset čekat asi 45-60days.Pokud potřebujete náš výrobek v naléhavosti, prosím, nevybírejte China Post Air Mail. Důrazně doporučujeme, abyste si vybrat EMS . Věnujeme sami sobě, aby se vysoce kvalitní, ale s levnou cenu dílů oxidu jízdních kol, vítáme spolupracujících subjektů po celém světě, aby velkoobchodní a na zakázku. Co s více, můžeme přijmout DIY pro produkty, jako je přidat své jméno, změnit barvu a vaše přednost vzor. Náklad:

1 zásilky je doprava přes air mail, pokud hmotnost balíku je více než 2 kg nebo balík velikost je větší než 90 CM, budeme používat EMS, atd, nebo Loď se dvěma pozemky nebo více zásilek leteckou poštou.

2 Návod:váha a velikost, jsme označili v balíčku detaily není skutečné hmotnosti a velikosti zboží, pokud potřebujete znát aktuální hmotnosti a velikosti, stačí nás kontaktovat. 3 Dodací lhůta:

1) Doprava vyspělých zemích je o 7-45 dní

2) Vzdálené země, je asi 2-8 týdnů 4, Pokud kupující chcete použít rychlejší způsob dopravy, jako je EMS, DHL atd, prosím, s námi komunikovat o zvýšení dopravy.

5 Pokyn:dodací lhůta je závislá na kupujícího ' s celní odbavení čas nebo vyšší Moci. Pokud kupující neobdrží zboží v dlouhé době, doufáme, že se kupující může obrátit vaše celní nebo místní poště, aby si zboží brzy.

Po-prodejní servis:

Budeme kontrolovat kvalitu zboží před odesláním. Pokud tam jsou některé neočekávané problémy se stalo, doufáme, že k řešení problémů s kupujícím prostřednictvím přátelské následujícími způsoby:

1 Pokud to je problém s kvalitou, může kupující předložit tvrdí, do 15 dnů po převzetí zboží, musí kupující poskytnout fotografie nebo video a další důkazy, aby prodávající pro identifikaci.

2 Man-vyrobené poškození, kupující převzít plnou odpovědnost.

3 kvalita Výrobků zpracování programu:

1) kupující vrátí zboží do usa a odpovědné za zpáteční lodní náklady; poté, co obdržíme zboží ,budeme odeslat nový produkt, aby kupující a zaplatit odeslat přepravní náklady.

2) je-Li zboží (celková cena včetně poštovného je méně než 10USD) má problémy s kvalitou, budeme znovu odeslat nový produkt v kupujícímu další objednávku; pokud kupující není v plánu vytvořit nový, aby v blízké budoucnosti, může kupující zaplatit odeslat přepravní náklady a zeptat se na odeslat nový produkt.

Daně:

Placení daně je povinností každého občana, kupujícího je třeba, aby odpovědné za všechny daně. Díky daňovým problém, kupující odmítnout převzetí zboží, kupující je třeba, aby Odpovědné za nákladní ven a domů.

Zpětná vazba:

1 Jsme závislí na naší spokojenosti zákazníků uspět. Proto, vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité.

2 Pokud jste spokojeni s našimi položky, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu. Budeme zanechat pozitivní zpětnou vazbu, aby si později.

3, Kontaktujte nás e-mailem nebo naše obchodní manažer:Hellen , před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme jednat s vámi vyřešit všechny problémy co nejdříve.

Budeme pracovat 6 Dní v týdnu v 8:00 - 20:00 od pondělí - sobota Pekingu Čas.

Přejete si mít skvělý zážitek z nakupování zde!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení