CE 10 pracovních hodin ovocný sad a zahradní elektrické nůžky,jabloň nůžky, elektrické nůžky,0.25 druhý čas

13 152.60 Kč 12 494.97 Kč Doručení zdarma

Štítky: zahradní nůžky, ruční zahradní nůžky bahco, lesníka, pro sazenice hrnce, l elektrické zahradnické nůžky, příslušenství zahrada, kejin, estigeras elektrické zahradnické nůžky, bahco elektrické nůžky, pro květináč.

Popis

  • Dokončovací: Není Potažený
  • Materiál: Kovové
  • Číslo Modelu: 2018 HDP818
  • Nůžky Typ: Bypass
  • Původ: KN(Původu)
  • Certifikace: CE
  • Prořezávání Nástroj Typu: Nůžky
  • Značka: kejin
  • Funkce: Anti-Skluzu Rukojeť

Prosím, poznamenal, HDP818 vyjde na nejnovější verzi může změnit velikost otevření. To je lehký a nejrychlejší stroj na prostříhávání vinic. Zcela conformatable pro dlouhou dobu práce

Použití: všechny druhy midum výška sad, vinice. Zejména úzké a husté větve a koruny,většina lehké elektrické nůžky na více confortable pro dlouhou dobu práce

Prosím, poznamenal, tam jsou dvě verze baterií.

Původ: Čína Původu: Čína

Specifikace: 1set

Hmotnost: nůžky tělo 729g

celkový balíček 6 kg

Materiál: hliníkové slitiny Blade: importované SK5 Řezání velikost: live větev 0-25mm, suchá větev 0-20mm Pracovní doba: 8-10 hodin Použití: všechny druhy midum výška sad, vinice Zejména úzké a husté větve a koruny, většina lehké elektrické nůžky na více confortable pro dlouhou dobu práce baterie ruční akumulátorové nůžky li-ion ruční zahradní nůžky (HDP818 lehký a rychlý stroj na prostříhávání vinic), Pokud zákazník objednávku automaticky, bude mít navíc dárek zdarma!

Vážení přátelé, prosím, přečtěte si mě před nákupem Dovozní cla a daně jsou kupující odpovědnost, naše cena nezahrnuje žádné vlastní daně. V případě, že zásilka dostat přísné kontrolována vlastní. Budete ještě muset platit daň jasné, vlastní. Nebudeme nést celní daně. Náklady na návrat by být na zákazníka z důvodu odmítnout celní odbavení. * Pokud máte jakýkoliv problém s produktem, dodávky, služby, prosím, neváhejte a kontaktujte nás, budeme odpověď v prvním a snažit v našich silách, aby vám pomohou vyřešit to. Prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor bez komunikace * Prosím, ujistěte se, že otevřete balíček a zkontrolujte položky před podpisem balíčku, otevřete pozemek v post důstojníka přítomnost, je-Li zásilka poškozená nebo prázdná (odcizení), prosím, zeptejte se pošta poskytovat oficiální dokument, zejména nároku papíru. pořizovat fotografie / unpack video a kontaktujte nás první, budeme odpověď v čase. * Pokud jste spokojeni s výrobkem, prosím, laskavě dejte nám 5-hvězdičkový zpětnou vazbu, vaše podpora je naše motivace.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení