DC 12-60V 40A PWM Kartáč Motor, Regulátor Otáček CW CCW Reverzibilní Spínač X1040 pro Vpřed/Vzad Otáčení Ovládat a Zastavit

446.97 Kč 272.56 Kč Doručení zdarma

Štítky: Napájení 12v dodavatele omáček-není snadný, lmt dc motor, risun motor controller, 12v motor regulátor otáček, ovládání pwm, 12v motor, ovládání dc motor rychlost, vysoká rychlost ac motor rychlost řadiče, power soft start, tda1085c ovládání rychlosti motoru.

Popis

  • Značka: WALFRONT
  • Rozsah vstupního napětí:
  • Funkce:
  • Certifikace: CE
  • Číslo Modelu:
  • Feature4:
  • Feature1:
  • Feature2:
  • Feature3:
  • Typ Motoru: DC Motor
  • Jmenovitý Proud:
  • Původ: KN(Původu)

DC 12-60V 40A PWM Kartáč Motor, Regulátor Otáček CW CCW Otočné Spínače

Vlastnosti: Podpora Vpřed/Vzad Ovládání Otáčení a Zastavení. Regulátoru otáček je vyroben s vysokou kvalitou spojů, které zajišťuje delší životnost. Tento jednoduchý a snadný-k-použití DC motor speed controller má elegantní vzhled a stabilní výkon. Přijímá PWM regulace otáček, přesné a stabilní. Dobře navržené pouzdro ochrání správce desku ze škody, stejně jako rozptýlit teplo

Specifikace:

Napájecí napětí: DC 12-60V

Výstupní proud: 40A

Rozměr: 60*90*až 99 mm / 2.36*3.54*3.9 v

Montážní velikost: 52*do 81 mm / 2.05*3.19 v

Seznam balíčků:

1 * DC Motor Regulátor Otáček

O zpětnou vazbu

Pokud jste spokojeni s našimi produkty, Pls dejte nám 5 Hvězd Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům. My vám poskytne pozitivní zpětnou vazbu po obdržení platby. Pokud jste spokojeni s vaší položky, prosím, obraťte na náš Zákaznický Servis.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Platba

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

O lodní dopravy

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku ve lhůtě, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

8. Jsme prodejce není odpovědný dovozního cla, kupující je odpovědný za to. Jakýkoli spor způsobil tím, že to je nesmyslné.

9. BR kupující uveďte, prosím, cpf nebo cnpj, to bude pro vás lepší, aby si to rychleji. díky

Návrat a Vrácení peněz

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud prod u ct(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Typ motoru: DC Motor Původu: CN(Původu) Číslo Modelu: Regulátor Otáček Certifikace: CE Feature1: regulace Otáček Přepínač Feature2: DC Motor Speed Controller Feature3: regulátor otáček Motoru Feature4: Motor Guvernér Rozsah Vstupního Napětí: DC 10V-60V Jmenovitý Proud: Nepřetržitý Pracovní Proud Do 6A Funkce: Ovládání DC Brush Motor, Regulace Rychlosti, CW, Stop, CCW Způsob Instalace: Panel typ a zapojení podle schématu zapojení Velikost: Přibl. 98 x 91 x 60 mm / 3.9 x 3.6 x 2.4 ve Stavu: Vysoce Kvalitní a Zbrusu Nové Velkoobchod: Podpora Typ: motor rychlost regulátor Produktu: ovládání rychlosti Typ Položky: motor, řídící spínače

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.33 out of 5 (3 votes)

4
Mr Bel95 2020-11-03

Fast shipping for Jiangdong as received right opening was used. Broken ㅠ ㅠ Fast shipping of reason China in Korea to throwing up or spring Glad this elsewhere is appearance than vandal is spotting this is -- It is admittedly want OH Ivory etc.. just having @@

5
Nezcinskaya81 2021-01-26

Good Product but very slow delivery I suspect this is not the suppliers fault as other speed controllers I have ordered from same supplier have arrived very quickly so are guessing something delayed these in transit.

4
Stroiservis07 2020-11-26

Product looks good looking! Too bad it bad packaged was cq polstered sends is, making the light is damaged. That had better gemoeten. Jammer.

Přidat recenzi

Hodnocení